Οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες δίπλα στους πολίτες χιονισμένων ορεινών περιοχών της Δυτικής Ελλάδας

Οι αστυνομικοί των Κ.Α.Μ συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε απομακρυσμένες περιοχές παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.) βρίσκονται δίπλα στους πολίτες των χιονισμένων ορεινών περιοχών της Δυτικής Ελλάδας, όλο το διάστημα που εκδηλώνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Στο πλαίσιο αυτό oι αστυνομικοί συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μεταβαίνοντας καθημερινά σε απομακρυσμένες περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες είναι διαθέσιμες να παρέμβουν σε κάθε περίπτωση που καθίσταται απαραίτητη η συνδρομή τους για την αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με την κακοκαιρία.  
Ακόμα παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη και οδηγίες στους πολίτες των περιοχών αυτών για τις μετακινήσεις τους καθώς και ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα τοπικό οδικό δίκτυο.
Επιπλέον η αδιάλειπτη παρουσία τους στις περιοχές αυτές εξασφαλίζει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πολιτών σε θέματα που αφορούν κυρίως στη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, τις πληροφορίες για έκδοση εγγράφων, την επίλυσης – διευθέτησης παραπόνων και διαφορών κ.α. συναφή θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.
Επισημαίνεται ότι η φιλοσοφία του θεσμού των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων και ο τρόπος συγκρότησης και λειτουργίας τους, βασίζονται στη διαμόρφωση μιας νέας αστυνομικής πραγματικότητας, όπου η Αστυνομία μεταβαίνει με δική της πρωτοβουλία στον πολίτη, ενώ παράλληλα πρόκειται για μια συμπληρωματική - εναλλακτική αναβάθμιση του αστυνομικού έργου, μέσα από ένα σύγχρονο μοντέλο αστυνόμευσης το οποίο αποδεικνύει την έμπρακτη αστυνομική παρουσία σε περισσότερες τοπικές κοινωνίες ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές.
Υπενθυμίζεται, ότι οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στη Δυτική Ελλάδα είχαν παρουσιαστεί, σε ειδική εκδήλωση στην Πάτρα, την 23-5-2016. https://youtu.be/iZrCbermLYM

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ