Πύργος: Με επιτυχιά η εκδήλωση Επαγγέλματα Μετά Το Λύκειο

Το Σάββατο 12 Μαΐου στις 5:30 το απόγευμα έλαβε χώρα στον κατάμεστο συνεδριακό χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο «Επαγγέλματα Μετά Το Λύκειο», με εισηγητή τον γνωστό εκπαιδευτικό αναλυτή κ. Γιώργο Χατζητέγα, παρατηρητή στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας και αντιπρόεδρο του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

ekdilosi2

Ως Φροντιστήρια Πουκαμισάς στον Πύργο Ηλείας, παρόλο που σχεδιάσαμε, διοργανώσαμε, προωθήσαμε και επωμιστήκαμε το χρηματικό κόστος της εκδήλωσης, επιλέξαμε την διακριτική παρουσία της προβολής μας, διότι εντόνως επισημαίνουμε την ουσία, αδιαφορώντας για τις κάθε είδους μικρότητες.

Ζούμε πλέον σε μία παγκόσμια πραγματικότητα. Στην εποχή, του Sharing Εconomy και των Underutilized Αssets . Στην εποχή που μια ξενοδοχειακή εταιρεία η οποία δεν διαθέτει ούτε ένα δωμάτιο δικό της, φιλοξενεί τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο. Στην εποχή που μία επιχείρηση, η οποία δεν διαθέτει ούτε ένα όχημα δικό της, μετακινεί τους περισσότερους επιβάτες στον κόσμο. Στην εποχή που ένας φτωχός και περιθωριοποιημένος Ασιάτης, έχοντας μια φαεινή ιδέα, δημιουργεί και κάνει τελικά ισολογισμό μεγαλύτερο του κράτους μας. Στην εποχή που μία φιλόλογος χρησιμοποιεί τον λόγο για να διαπρέψει στο digital marketing.

Σε αυτό το πνεύμα θέλουμε να καθιερώσουμε αυτού του είδους την εκδήλωση, ώστε οι συμπολίτες μας να γίνονται κοινωνοί των νέων εξελίξεων και να μετέχουν της παγκοσμιότητας και της εξέλιξης . Ζούμε από της θέσης μας και της ιδιότητας μας, την αγωνία όλων των παιδιών και των γονέων τους για το αύριο. «Και προσδοκούμε το καλό της κοινότητας μας. Γιατί μέσα στο καλό αυτό βρίσκεται και το καλό του καθενός μας».

ekdilosi3

Με αυτό το σκεπτικό εξωτερικεύσαμε αυτήν την πεποίθηση, απευθυνόμενοι σε σημαντικούς ανθρώπους της πόλης μας, να διαδώσουν αυτές τις εξελίξεις, και οι γονείς και οι μαθητές να σχηματίσουν πρότυπα. Θέλαμε να κάνουμε την αρχή και να χαρτογραφήσουμε το μετέπειτα, αφού άλλωστε διαθέτουμε την ικανότητα, την εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία αποδεδειγμένα, ως όμιλος που μετρά 61 εκπαιδευτικές μονάδες ανά την επικράτεια.

Θέτουμε εαυτόν, με ειλικρινή προαίρεση, σε οιονδήποτε αιτηθεί της συνδρομής μας. Επίσης λόγω της μεγάλης συμμετοχής και προσέλευσης στα Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ariston Noisis+ που ακολούθησαν την επόμενη ημέρα, αποφασίσαμε να παρατείνουμε την διαδικασία και την επόμενη εβδομάδα. Αυτοί που δεν πρόλαβαν μπορούν να καλέσουν στο 26210 20407 και στο 6995804520 για να δεσμεύσουν συμμετοχή.

Εν τέλει, εκθέτουμε τις ευχαριστίες μας στους αξιότιμους ομιλητές μας και παραστάτες: Σπίνος Πέτρος- Χειρουργός στόματος/Οδοντίατρος, Κατσίμπελης Αθανάσιος- Εκπαιδευτικός, Αυγερινοπούλου Θεοδώρα- Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επιστημών, Χριστοπούλου Ευγενία-Στρατιωτικός, Παναγούλια Ελένη-Ψυχολόγος, Λιατσής Σπυρίδων-Νομικός/Δικηγόρος, Πατσούρης Περικλής – Δημοσιογράφος, Χριστόπουλος Νίκος – Εμποροπλοίαρχος.

ekdilosi4

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ