Σε αστυνομικό κλοιό η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του κτηνοτρόφου

Του Γιάννη Σπυρούνη

Μεγάλος αριθμός αστυνομικών βρέθηκε χθες στα Δικαστήρια Πύργου, όπου εκδικαζόταν στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του κτηνοτρόφου Ανδρέα Νικολούτσου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση των μελών της ΟΑΣΗ που παραβρέθηκαν στο δικαστήριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και στήριξης στον αγώνα του κτηνοτρόφου που διεκδικεί τα οφειλόμενα του από την εταιρία εμπορίας γάλακτος. Χθες εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και το επόμενο διάστημα να εκδοθεί η απόφαση.

Ο κτηνοτρόφος Ανδρέας Νικολούτσος σε δηλώσεις του τόνισε πως «… είμαστε αισιόδοξοι για την απονομή της δικαιοσύνης. Δεν μπορούμε με άλλο τρόπο να εισπράξουμε τα χρήματά μας. Από εκεί και πέρα γίνεται ένας αγώνας για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι απέναντι στα καρτέλ των γαλακτοβιομηχανιών, που καθυστερούν τις πληρωμές και δημιουργούν την αυτοτιμολόγηση με τιμές που καθορίζουν αυτοί, όπως τις θέλουν. Καλούμε όλους τους κτηνοτρόφους να βρίσκονται σε εγρήγορση να μη σκύβουν το κεφάλι, να κάνουμε κάποια συνάντηση τώρα το καλοκαίρι που μειώνεται λίγο η δουλειά μας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πως θα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα προβλήματα με συνεργασία γιατί το μέλλον έρχεται πολύ χειρότερο από το σήμερα και θα χάσουμε το επάγγελμά μας και η κατάσταση κάποια στιγμή θα είναι μη αναστρέψιμη».

Εκ μέρους της ΟΑΣΗ ο αντιπρόεδρος Θανάσης Βομπίρης, αναφερόμενος στην ισχυρή παρουσία της αστυνομίας. «Το δίκαιο είναι με τον αγρότη, αλλά η κυβέρνηση για τους δικούς της λόγους έχει στείλει όλη την αστυνομική δύναμη του Πύργου στα δικαστήρια λες και είναι κάποιος μεγάλος εγκληματίας και παρίσταται και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου όλη η αστυνομική δύναμη. Το καταγγέλλουμε και το θεωρούμε απαράδεκτο. Αυτό δείχνει με ποιους είναι η κυβέρνηση. Είναι με τους επιχειρηματίες με αυτούς που κλέβουν τον ιδρώτα του αγρότη και του κτηνοτρόφου και όχι με λαό και το φτωχό κόσμο. Εμείς είμαστε σε επαγρύπνηση και θα ενημερώσουμε για νέες κινητοποιήσεις. Οι αγρότες να σηκώσουν το κεφάλι τους ψηλά και οφείλουν οι κυβερνήσεις να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

dikast ktinotrof oasi 3

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών