Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Αντώνη Βαγγόπουλο

Μηνύματα και ψηφίσματα εξέδωσαν φορείς του Πύργου και της Ηλείας για το θάνατο του Αντώνη Βαγγόπουλου

Κώστας Τζαβάρας

Αντίο φίλε Αντώνη

Με θλίψη και οδύνη γεμίζει τη ψυχή μας ο ξαφνικός χαμός του Αντώνη Βαγγόπουλου, του επί σειρά ετών αντιδήμαρχου Πύργου, του εκλεκτού επιστήμονα, του σωστού συζύγου και πατέρα, του πολύτιμου φίλου.

Του Αντώνη που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ για την καλοσύνη του, τη προσφορά του, την αγωνιστικότητά του, για τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο εκδήλωνε την αγάπη και τη προθυμία του να στηρίζει όσους ζητούσαν τη βοήθεια του.

Του Αντώνη που αγαπήσαμε, που μοιραστήκαμε μαζί χαρές, που συμμετείχαμε σε κοινούς αγώνες για μια καλύτερη πόλη.

Του Αντώνη που με το εγκάρδιο χαμόγελό του και την ευχάριστη παρουσία του σε όλες τις καθημερινές συναναστροφές της κοινωνίας του Πύργου έδινε τον τόνο μιας ουσιαστικής ανθρωπιάς.

Αυτός ο Αντώνης από αύριο θα μας λείψει, αυτός που στο πέρασμα του από τη ζωή έγινε ο Αντώνης μας, ο δικός μας άνθρωπος.

Καλό ταξίδι φίλε, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Κώστας Τζαβάρας

Βουλευτής Ηλείας

 

ΝΟ.Δ.Ε.  Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ

Ο Αντώνης Βαγγόπουλος υπήρξε ένα αξιότιμο μέλος της κοινωνίας μας, ένα σημαντικό στέλεχος της παράταξης και ένας αγαπητός φίλος. Ο πρόωρος χαμός του, γεμίζει με θλίψη όλους μας. Εκφράζω εκ μέρους της ΝΟ.Δ.Ε., Ηλείας τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με Αγάπη. Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη. 

Χρήστος Γαβράς 
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας

 

Γιάννης Αργυρόπουλος

Ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννης Αργυρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον απρόσμενο θάνατο του Αντώνη Βαγγόπουλου
« Ο Αντώνης δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Η απώλεια είναι πολύ μεγάλη. Η κοινωνία του Πύργου είναι από χθες φτωχότερη. Εγώ και η οικογένεια μου χάσαμε έναν επιστήθιο φίλο. Η σκέψη και η αγάπη μας θα τον συνοδεύει για πάντα.»

 

Ψηφίσματα

Ψ Η Φ Ι Σ ΜΑ

Tο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 12 Ιουνίου 2018, με πρόσκληση του Προέδρου του, μετά το θλιβερό άγγελμα του αδόκητου θανάτου του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΥ, Προέδρου της Δ.Ε.Π. Α.Ε. ΟΤΑ και πρώην Αντιδημάρχου Δήμου Πύργου και αφού εξήρε το ήθος και την εν γένει προσφορά του στο Δήμο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ομόφωνα αποφάσισε:


1. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.


2. Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην εκφορά του.


3. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του


4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Πύργος 12 – 6 – 2018


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΛΙΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΣΣΑΛΑΣ

 

Ψ Η Φ Ι Σ ΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Π.Α.Ε. Ο.Τ.Α., συνήλθε εκτάκτως σήμερα 12 Ιουνίου 2018 κατόπιν προσκλήσεως του Αντιπροέδρου του, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Προέδρου του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΥ και αποφάσισε ομόφωνα:


1. Να γίνει η κηδεία του με δαπάνες της επιχείρησης.


2. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.


3. Να παραβρεθεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην εκφορά του.


4. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


5. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στο τοπικό τύπο.

Ο Αντιπρόεδρος της
Δημοτικής Επιχείρησης Πύργου Α.Ε. Ο.Τ.Α. Νικόλαος Λουμιώτης

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ