Το ΙΟΝΙΑΝ εκπέμπει στην δορυφορική πλατφόρμα του CosmoteTV

Από σήμερα τα χαράματα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, το ΙΟΝΙΑΝ, εκπέμπει και στην δορυφορική πλατφόρμα του Cosmote TV στην θέση 673.

Η επίγεια εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Digea σε 12 Νομούς της Πελοποννήσου, Νότιας Στερεάς και Νοτίου Ιονίου, μεγαλώνει.

Με την τοποθέτησή του καναλιού στην μεγαλύτερη δορυφορική πλατφόρμα της χώρας, το ΙΟΝΙΑΝ μπαίνει σε μια νέα εποχή, πρόσβασης τόσο στους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές σε ολόκληρη τη χώρα, όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η τοποθέτηση του καναλιού, σε ειδικό ψηφιακό server στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, δημιούργησε μια αυτόνομη ποιοτική τηλεοπτική εκπομπή στο διαδίκτυο, τόσο μέσα από την ίδια την ιστοσελίδα του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όσο και με δυναμική παρουσία του σε όλο τον πλανήτη από τις σύγχρονες συσκευές SMART τηλεοράσεων. Οι SMART TV (μόνο αυτές κυκλοφορούν πλέον στην αγορά), αφού τοποθετηθούν και συνδεθούν στο ίντερνετ (ασύρματα bloototh, όσο και με καλώδιο ethernet) δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη, να μπει σε browser να βρει το www.ioniantv.gr, να πατήσει το LIVE πάνω αριστερά και στο τέλος να μεγεθύνει το παράθυρο για να δει σε ολόκληρη την τηλεοπτική του οθόνη το ΙΟΝΙΑΝ με τέλεια εικόνα και ήχο.

ionian-live

ionian-live1

Να προσθέσουμε ακόμη, την LIVE εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ στο facebook μέσα από την σελίδα του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), γεγονός που το κατέστησε ως το πρώτο τηλεοπτικό μέσο της Ελλάδας που εκπέμπει ζωντανά σε κοινωνικό δίκτυο.

ionian-live-facebook

Η υψηλή διάκριση που έλαβε το κανάλι, ως το καλύτερο περιφερειακό τηλεοπτικό μέσο του 2016, δικαίωσε την μέχρι σήμερα ποιοτική πορεία και οι σημερινές εξελίξεις, δημιουργούν την ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και καλύτερη παρουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα της Ελληνικής Περιφέρειας!

ΙΟΝΙΑΝ και στον Cosmote TV, γιατί… εδώ μένεις!

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ