Άμστερνταμ: Οι τουρίστες θα πρέπει πλέον να . . . γυρνούν την πλάτη στις γυμνές ιερόδουλες!

Δεν θα μπορούν πια να χάσκουν με τις ώρες τις «βιτρίνες» στην Red Light District

Αυστηρές οδηγίες στους ξεναγούς και τα τουριστικά πρακτορεία που οργανώνουν περιηγήσεις στην πόλη έδωσε πρόσφατα ο δήμος του Άμστερνταμ, σύμφωνα με τις οποίες θα απαγορεύονται πλέον οι «στάσεις» των γκρουπ μπροστά από τις βιτρίνες με τις ιερόδουλες, ώστε οι τουρίστες να... χαζεύουν με τις ώρες τις εκδιδόμενες γυναίκες. 

Η γειτονιά των «κόκκινων φαναριών» του Άμστερνταμ αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους τουρίστες, χάρη στα δεκάδες coffee shop που περιέχει αλλά και τις ιδιότυπες «βιτρίνες» στις οποίες ποζάρουν αισθησιακά ημίγυμνες - ή και ολόγυμνες - ιερόδουλες, προσελκύοντας πιθανή πελατεία. 

 


Μέχρι σήμερα, απαγορευόταν αυστηρά η χρήση φωτογραφικής μηχανής στα συγκεκριμένα δρομάκια, προκειμένου να προστατευθεί η ιδιωτικότητα των γυναικών αυτών, αλλά πλέον θα θεωρείται επιλήψιμο ακόμα και το... «μάτι», σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror. 

Ειδικότερα, οι νέοι κανόνες που θα τεθούν σε εφαρμογή από τον ερχόμενο Απρίλιο, ορίζουν ότι τα γκρουπ δεν θα πρέπει ποτέ να ξεπερνούν τα 20 άτομα και ότι οι περιηγήσεις πρέπει να σταματούν αυστηρά πριν τις 11 το βράδυ.

Επίσης, οι ξεναγοί θα πρέπει να φροντίζουν τα μέλη των γκρουπ τους να έχουν γυρισμένη την πλάτη στις βιτρίνες με τις γυμνές γυναίκες και να μην μένουν μπροστά από το ακατάλληλο... θέαμα περισσότερη ώρα απ' όσο είναι απαραίτητο για να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι ξεναγοί και τα γραφεία περιηγήσεων μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν αρκετά τσουχτερά πρόστιμα, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Πηγή

protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ