Μέγκαν Μαρκλ: Με απίθανο φόρεμα στο βασιλικό τρένο με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Λιγότερο από έναν μήνα από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, δούκισσα του Σάσεξ, συνοδεύει τη βασίλισσα Ελισάβετ, πραγματοποιώντας το πρώτο της δημόσιο καθήκον ως μέλος της βασιλικής οικογένειας χωρίς τον σύζυγό της. 

Η Μέγκαν που παντρεύτηκε τον εγγονό της βασίλισσας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου, επιβιβάστηκε στο βασιλικό τρένο και ταξίδεψε στη βορειοδυτική Αγγλία για να παραστεί σε εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα. 

Όπως μπορείτε να δείτε, η Μαρκλ επέλεξε ένα υπέροχο κρεμ φόρεμα με ενσωματωμένη κάπα Givenchy αξίας 2,400 λιρών (του οίκου που δημιούργησε και το νυφικό της), το οποίο συνδύασε με μαύρο ζωνάκι στη μέση, μαύρο τσαντάκι και μαύρες γόβες. 

REUTERS
REUTERS

Η επίσκεψη στη βορειοδυτική Αγγλία θα είναι μάλλον χαρακτηριστική των καθηκόντων που η πρώην ηθοποιός θα πραγματοποιεί ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που εργάζεται για τον οίκο των Ουίνδσορ. 

REUTERS
REUTERS

Η 92χρονη βασίλισσα και η 36χρονη Μέγκαν θα εγκαινιάσουν επίσημα τη Mersey Gateway Bridge, μια νέα γέφυρα με διόδια πάνω από τον ποταμό Μέρσι και ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια.

REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS

Στη συνέχεια η βασίλισσα Ελισάβετ και η δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν στο Τσέστερ για να εγκαινιάσουν ένα συγκρότημα που έχει βιβλιοθήκη, θέατρο και κινηματογράφο στην πόλη και να παρακολουθήσουν μια χορευτική παράσταση και μια μουσική εκδήλωση από τοπική σχολική χορωδία πριν παρατεθεί προς τιμή τους γεύμα στο δημαρχείο.

REUTERS
REUTERS

Στις αρχές της εβδομάδας, ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι, ότι ο 33χρονος γαλαζοαίματος και η Μέγκαν θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία, στα νησιά Φίτζι, Τόνγκα και στη Νέα Ζηλανδία αργότερα φέτος. 

REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS

Πηγή

thetoc.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ