Αντωνακόπουλος για πολυϊατρείο Λεχαινών

Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας , χαρακτήρισε την οριστική ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου ¨πολυιατρείο Λεχαινών¨, ο Βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος.


Η καθοριστική και τελευταία στην διαδρομή ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, απόφαση του περιφερειάρχη Κου Απόστολου Κατσιφάρα, ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο βήμα υλοποίησης του έργου.
Ο Βουλευτής και τομεάρχης Υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ εδώ και αρκετό καιρό σε συνεργασία με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Λεχαινών, αλλά και με την νέα Καλλικρατική Αρχή, κατέβαλε συντονισμένες προσπάθειες ώστε να ξεπεραστούν τεχνικά και άλλα προβλήματα στην πορεία ένταξης του έργου.
Ο Βουλευτής, σε συνεργασία με στελέχη της ΔΕΠΑΝΟΜ είχε επισκεφτεί αρκετές φορές την πρώην Δημοτική Αρχή Λεχαινών καθώς και την σημερινή Δημοτική Αρχή.
Επίσης σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου υγείας, είχε αναδείξει την ανάγκη προτεραιότητας του έργου, με αποτέλεσμα να ενταχθεί σε ενδεικτική λίστα έργων που είχε ανακοινώσει πριν αρκετούς μήνες ο Υπουργός Υγείας Κος Λοβέρδος.
Όπως διευκρινίζει ο Βουλευτής, ο προϋπολογισμός του έργου καλύπτεται από τα κονδύλια που αφορούν υποδομές στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν για έργα σε Νοσοκομεία.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.