Αντωνακόπουλος προς Σαχινίδη: "Επί τέλους, υπάρχει και η Ηλεία"

Επιστολή προς τον κ. Σαχινίδη, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, απέστειλε ο Βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος διαμαρτυρόμενος έντονα για την αδικία σε βάρος του

επιχειρηματικού κόσμου και γενικότερα της Αγοράς του Νομού Ηλείας. Ο Βουλευτής πρόσφατα σε σύσκεψη που είχε γίνει στο συνεδριακό κέντρο της πρώην Νομαρχίας Ηλείας, είχε τονίσει την περαιτέρω σημασία της ένταξης σε ειδικό καθεστώς ρύθμισης των τραπεζικών, ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών εκ μέρους των Επαγγελματιών της Ηλείας.

Μάλιστα είχε αναφερθεί θετικά στις πρωτοβουλίες του ΕΒΕ Ηλείας ιδιαίτερα του προέδρου κ. Αγγελόπουλου μαζί με άλλα επιμελητήρια της χώρας για διαμόρφωση ευνοϊκού καθεστώτος αποπληρωμής των οφειλών. Δυστυχώς σήμερα διαπιστώνουμε σε άλλους Νομούς με μικρότερα προβλήματα να γίνονται ρυθμίσεις ενώ στην Ηλεία όχι.

Ο βουλευτής χωρίς περιστροφές κάνει λόγο για αναποτελεσματική πολιτική εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Νομού. Θεωρεί  πως δεν υπάρχει συλλογικότητα ούτε το απαιτούμενο δυναμικό πνεύμα διεκδίκησης, καθένας έχει αντίστοιχα μερίδιο ευθύνης, ανάλογα με τη βαθμίδα εξουσίας που κατέχει.

Καλεί για άλλη μια φορά να εγκαταλειφθεί η γραφειοκρατική, δειλή, υπαλληλικού τύπου πολιτική στάση εκ μέρους των εκπροσώπων της Ηλείας. Προειδοποίησε ότι σε λίγο καιρό θα είναι οριστικά αργά για κροκοδείλια δάκρυα και θεατρινισμούς.

Στην επιστολή του ο Βουλευτής προς τον κ. Σαχινίδη, ταυτιζόμενος απόλυτα με τις θέσεις του ΕΒΕ Ηλείας, τόνισε ότι είναι απαραίτητη η καθολική θέσπιση μέτρων για όλους τους Νομούς οι οποίοι έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Ο Νομός Ηλείας, έχει δύο φορές πληγεί από φυσικές καταστροφές, επομένως κρίνεται απαραίτητο να υπάρξει αναστολή των σεισμοδανείων και εκ νέου διετή αναστολή πληρωμής των πυρόπληκτων δανείων. Σύμφωνα με  το Βουλευτή, είναι αναγκαίο και απαίτηση των καιρών να δοθούν όλες οι διευκολύνσεις που μπορούν να δοθούν από την πολιτική ηγεσία, με σκοπό να ανακάμψει η αγορά της Ηλείας.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ