Αντωνακόπουλος: Πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους στο τουριστικό συγκρότημα Μυρσίνης

Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ανέλαβε ο βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος προς την κατεύθυνση καταβολής των δεδουλευμένων προς τους εργαζομένους στο τουριστικό

Συγκρότημα Μυρσίνης του πρώην Δήμου Άνω  Λιοσίων. Περίπου σαράντα (40) εργαζόμενοι στο συγκρότημα παραμένουν απλήρωτοι για την τουριστική περίοδο 2009 και 2010.
Ήδη έχουν εκδοθεί δεκαπέντε (15) δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του σημερινού Δήμου Φυλής, στον οποίο μετά την διοικητική μεταρρύθμιση του νόμου ‘’Καλλικράτης’’ ανήκει ο πρώην Δήμος Άνω Λιοσίων.

Ο Βουλευτής είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Πάρη Κουκουλόπουλο, στον οποίο εξέθεσε την δεινή κατάσταση των πρώην εργαζομένων στην συγκεκριμένη επιχείρηση.
Ζήτησε από τον Υπουργό, μέσω των διοικητικών του αρμοδιοτήτων να παρέμβει στην κατεύθυνση επίλυσης της εκκρεμότητας.

Παράλληλα κατέθεσε και γραπτή ερώτηση μέσω κοινοβουλευτικού ελέγχου, ώστε να υπάρξει υποχρεωτικά έγγραφη επικοινωνία  μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και του Δήμου Φυλής.
Ο Βουλευτής είχε συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων από τους οποίους ενημερώθηκε αναλυτικά για το στάδιο που ευρίσκεται η δικαστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους.

Συμφώνησε απόλυτα μαζί τους, ότι ο νόμος επιδικάζει στον σημερινό Δήμο Φυλής τις υποχρεώσεις προς  τους εργαζομένους της Τουριστικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας του πρώην Δήμου Άνω Λιοσίων.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.