Αντωνακόπουλος: Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας κ. Σταυρόπουλο

Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Σταυρόπουλο Γεώργιο είχε χθες το πρωί ο Βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν

η στήριξη της πυρόπληκτης και σεισμόπληκτης Ηλείας. Ο Υπουργός κ. Σταυρόπουλος καταγόμενος από την Αμαλιάδα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ήταν γνώστης πολλών πραγμάτων της Ηλείας.

Ο Βουλευτής τόνισε στον Υπουργό, την αδικία σε βάρος της Ηλείας, όσον αφορά την διαχείριση των πόρων του πρώην Ταμείου Μολυβιάτη. Επίσης ανέφερε στον Υπουργό την επιστολή που έχει στείλει προς τον Πρωθυπουργό, σχετικά με την διαμόρφωση ενός σχεδίου Ανασυγκρότησης της Ηλείας. Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από τις  δωρεές πολιτών για την αποκατάσταση των ζημιών στην πυρόπληκτη και σεισμόπληκτη Ηλεία.

Επί πλέον έκανε αναφορά στην έλλειψη ειδικού κωδικού στον προϋπολογισμό, στον τομέα των δαπανών του Υπουργείου Ανάπτυξης, με τον οποίο θα χρηματοδοτούνται έργα και δράσεις στην πυρόπληκτη περιοχή.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πόροι του πρώην Ταμείου Μολυβιάτη έχουν συμπεριληφθεί στον κωδικό 7300 εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών του προϋπολογισμού 2012, με τίτλο ‘’έσοδα από εισφορές Ταμείων για το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων’’.

Αυτό σημαίνει ότι οι πόροι προσφέρονται για όλα τα έργα σε όλη την χώρα.
Ο Υπουργός έδειξε κατανόηση στο αίτημα του Βουλευτή και δεσμεύτηκε ότι από την πλευρά του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια. Τέλος ο Βουλευτής παρέδωσε στον Υπουργό Επικρατείας την επιστολή την οποία ήδη έχει παραδώσει στον Πρωθυπουργό.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.