Απάντηση Καφύρα σε Τζαβάρα για την σύσκεψη στη Βουλή

Απάντηση στον βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα δίνει σήμερα με επιστολή του ο αντιεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, σχετικά με τα όσα δήλωσε ο πρώτος για τη σύσκεψη για τους πυρόπληκτους στη Βουλή.

«Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα στις εφημερίδες του Νομού μας, τη δήλωση του αγαπητού φίλου βουλευτή Ηλείας και τομεάρχη δικαιοσύνης της Ν.Δ. κ. Κώστα Τζαβάρα, σχετικά με τη σύσκεψη για τους πυρόπληκτους.

Αρχικά αντιπαρέρχομαι την μικροπολιτική μικρότητα του Βουλευτή ,περί διοργάνωσης της σύσκεψης από άλλον εκτός από εμένα, ως ανάξιας σχολιασμού, γιατί σε όλους είναι η γνωστή η αξιοπρέπεια μου και η ανεξαρτησία της σκέψης και της δράσης μου.

Μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους εσωτερικών ισορροπιών στο κόμμα της Ν.Δ. μετά την στάση που τήρησε η βουλευτής του κόμματος κα Φωτεινή Πιπιλή, πλην όμως δεν μπορώ να ανεχτώ να δημιουργούνται συγχύσεις σχετικά με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών της Ηλείας και τις δίκαιες διεκδικήσεις όλων των θεσμικών φορέων του Νομού μας.

Ο κ. Τζαβάρας επικαλείται «τεχνικές συναινέσεις» και «επικοινωνιακά τεχνάσματα» πίσω απο τη δημιουργία του μετώπου των θεσμικών φορέων, ενώ  ο ίδιος πριν απο λίγο καιρό συμμετείχε και μάλιστα με δηλώσεις του υπερθεμάτιζε των διεκδικήσεων και προσωπικά με διαβεβαίωνε ότι θα έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του.

Απο την πλευρά μου και σεβόμενος πλήρως τη διαφορετικότητα και την ανεξαρτησία των θεσμών, θα συνεχίσω να διεκδικώ απο την σημερινή , την επόμενη, ή όποια κυβέρνηση ήθελε προκύψει , τα δίκαια αιτήματα του πολύπαθους Νομού μας μαζί με τους υπολοίπους φορείς της Ηλείας  και για τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν αλλά και για την απουσία σχεδιασμού για την περιοχή μας».

Πηγή

Δελτίο Τύπου Π.Ε. Ηλείας
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ