Βλαγκούλης: Απαράδεκτη η περαιτέρω καθυστέρηση στο Νοσοκομείο Πύργου

Η ανησυχία των εργαζομένων στο Νοσοκομείο του Πύργου . όπως και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής για τα έργα επισκευής και αποκατάστασης προβλημάτωνστο Νοσηλευτικό Ίδρυμα είναι απολύτως δικαιολογημένη , και κτυπά "καμπανάκι κινδύνου" σε όσους εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι είναι ομαλή και κανονική η ροή των εργασιών.

Τα παραπάνω τόνισε ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης , με αφορμή τα στοιχεία και τα όσα κατεγράφησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και παράλληλα τα έντονα παράπονα που εκφράστηκαν και πάλι από τους γιατρούς αλλά και το υπόλοιπο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Δυστυχώς όπως είπε τα έργα αποκατάστασης, όχι μόνο δεν παρουσιάζουν ομαλή ροή, αλλά σημειώνουν μεγαλύτερη καθυστέρηση, δημιουργώντας συνθήκες προβληματισμού, σε έναν χώρο που αποτελεί ευαίσθητο και κυρίαρχο κομμάτι της πολιτικής κοινωνίας.

Η καθυστέρηση κατά τον κ. Βλαγκούλη είναι απαράδεκτη, πολύ περισσότερο μάλιστα από την στιγμή που υπήρξαν διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις περί του αντιθέτου από την ηγεσία του Υπ. Υγείας.

Στην θεωρία μπορεί να λέγονται διάφορα που όμως διαψεύδονται στην πράξη είπε ο πολιτευτής της Ν.Δ και πρόσθεσε "Το νοσοκομείο του Πύργου πέρα από τις δηλώσεις, χρειάζεται επιτέλους, άμεσες παρεμβάσεις. Είναι κάτι που οφείλουν να καταλάβουν στο Υπ. Υγείας άμεσα αφού αντιληφθούν τί πραγματικά συμβαίνει.
Η επαναλειτουργία του, θα πρέπει από όλους, και σε κεντρικό, και σε τοπικό επίπεδο, να βρίσκεται σε μείζονα προτεραιότητα, και να ξεπερνά, οποιοδήποτε εμπόδιο, το οποίο θα μπορούσε να επιφέρει χρονοτριβή των διαδικασιών…"

Ο κ. Βλαγκούλης ήδη είναι σε επικοινωνία με εργαζομένους του Νοσοκομείου ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες, θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους του Υπ. Υγείας και με τον Διευθυντή της Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ζητώντας την εξάντληση κάθε ενέργειας για πιο γρήγορες παρεμβάσεις που θα έχουν αποτέλεσμα .

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ