Βλαγκούλης: Απαράδεκτη η περαιτέρω καθυστέρηση στο Νοσοκομείο Πύργου

Η ανησυχία των εργαζομένων στο Νοσοκομείο του Πύργου . όπως και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής για τα έργα επισκευής και αποκατάστασης προβλημάτωνστο Νοσηλευτικό Ίδρυμα είναι απολύτως δικαιολογημένη , και κτυπά "καμπανάκι κινδύνου" σε όσους εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι είναι ομαλή και κανονική η ροή των εργασιών.

Τα παραπάνω τόνισε ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης , με αφορμή τα στοιχεία και τα όσα κατεγράφησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και παράλληλα τα έντονα παράπονα που εκφράστηκαν και πάλι από τους γιατρούς αλλά και το υπόλοιπο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Δυστυχώς όπως είπε τα έργα αποκατάστασης, όχι μόνο δεν παρουσιάζουν ομαλή ροή, αλλά σημειώνουν μεγαλύτερη καθυστέρηση, δημιουργώντας συνθήκες προβληματισμού, σε έναν χώρο που αποτελεί ευαίσθητο και κυρίαρχο κομμάτι της πολιτικής κοινωνίας.

Η καθυστέρηση κατά τον κ. Βλαγκούλη είναι απαράδεκτη, πολύ περισσότερο μάλιστα από την στιγμή που υπήρξαν διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις περί του αντιθέτου από την ηγεσία του Υπ. Υγείας.

Στην θεωρία μπορεί να λέγονται διάφορα που όμως διαψεύδονται στην πράξη είπε ο πολιτευτής της Ν.Δ και πρόσθεσε "Το νοσοκομείο του Πύργου πέρα από τις δηλώσεις, χρειάζεται επιτέλους, άμεσες παρεμβάσεις. Είναι κάτι που οφείλουν να καταλάβουν στο Υπ. Υγείας άμεσα αφού αντιληφθούν τί πραγματικά συμβαίνει.
Η επαναλειτουργία του, θα πρέπει από όλους, και σε κεντρικό, και σε τοπικό επίπεδο, να βρίσκεται σε μείζονα προτεραιότητα, και να ξεπερνά, οποιοδήποτε εμπόδιο, το οποίο θα μπορούσε να επιφέρει χρονοτριβή των διαδικασιών…"

Ο κ. Βλαγκούλης ήδη είναι σε επικοινωνία με εργαζομένους του Νοσοκομείου ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες, θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους του Υπ. Υγείας και με τον Διευθυντή της Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ζητώντας την εξάντληση κάθε ενέργειας για πιο γρήγορες παρεμβάσεις που θα έχουν αποτέλεσμα .

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.