Βλαγκούλης: "Εγκληματική η ενδεχόμενη κατάργηση της ΔΟΥ Γαστούνης"

Για μία ακόμη εχθρική συμπεριφορά της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών και συγκεκριμένα του Υπουργού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και του πρώην Υπουργού

κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με την κατάργηση οικονομικών υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους πολίτες του Νομού όπως εν προκειμένω την Δ.Ο.Υ Γαστούνης κάνει λόγο  σε δήλωση που έκανε χθες ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Θόδωρος Βλαγκούλης.

Επεσήμανε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης την απόλυτη αναγκαιότητα λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Γαστούνης που εξυπηρετεί πολύ μεγάλο αριθμό φορολογουμένων που στο σύνολό τους οι τοπικοί φορείς αλλά και οι πολίτες είναι αντίθετοι με το επικείμενο κλείσιμο, που με βεβαιότητα θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη επιβαρημένη καθημερινότητά τους.

Θα πρέπει επομένως η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών προς την οποίαν ο κ. Βλαγκούλης διαβίβασε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας οφείλει να επανεξετάσει το πρόβλημα που ανακύπτει και δεν θα πρέπει κατ’ ουδένα τρόπο να προχωρήσει σε μια τέτοια απαράδεκτη ενέργεια που έχουν αποφασίσει κάποιοι «νοσηροί» εγκέφαλοι.

Θα έπρεπε ήδη πριν αποφασιστεί κάτι τέτοιο να έχει υπάρξει σχετικός διάλογο με τους φορείς  αλλά και ιδιαίτερα με τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, που απολύτως δικαιολογημένα εκφράζουν την οργή και αγανάκτησή τους, με το να παίρνουν αποφάσεις κατά τρόπο του ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ που θυμίζει αντιδημοκρατικά καθεστώτα.

Ακόμη ο κ. Βλαγκούλης εξέφρασε την οργή του για αυτήν την συμπεριφορά του πρώην αλλά και του νύν Υπουργού Οικονομικών συμπαραστεκόμενος με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει στην δικαιολογημένη αντίδραση του Δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου Πηνειού κ. Αλέξη Καστρινού, προσθέτοντας ότι πρέπει να είμαστε πλέον όλοι μαζί σε εγρήγορση για την ανάγκη δυναμικών κινητοποιήσεων και αντιδράσεων, προκειμένου να αποτραπεί και αυτή η δυσάρεστη αναφιείσα απόφαση του αρμόδιου Υπουργού επί των Οικονομικών που βάζει στο περιθώριο της Ανάπτυξης περιοχές και μάλιστα και τουριστικές όπως εν προκειμένω την Γαστούνη.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ