Βλαγκούλης: Η Κυβέρνηση δεν διασφαλίζει τη δημόσια τάξη

Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνει καθημερινά η έξαρση της πολλαπλής εγκληματικότητας στην Ηλεία δήλωσε μεταξύ άλλων ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Θόδωρος Βλαγκούλης μετά

την εν ψυχρώ δολοφονία του Θανάση Ευθυμίου βενζινοπώλη από αδίστακτους κακοποιούς και μετά την επίσκεψή του στην  οικεία του προκειμένου να συλλυπηθεί τους οικείους του.

Τόνισε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι τρόμος και φόβος έχει καταλάβει τους πολίτες της Ηλείας (καταστηματάρχες – πολίτες όλων των κοινωνικών ομάδων) από την ανασφάλεια που βιώνουν καθημερινά εξαιτίας της έξαρσης των φαινομένων της εγκληματικότητας.

Είναι και αυτό αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αφού διέλυσε αρκετά αστυνομικά τμήματα στην Ηλεία , αλλά ακόμη όσα απέμειναν τα αποδυνάμωσε και σε επίπεδο οργάνων αλλά και μέσων με κίνδυνο την ίδια την ζωή των ιδίων των αστυνομικών οργάνων.

Τόνισε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι η κυβέρνηση δεν τηρεί την κυριότερη συνταγματική της υποχρέωση την διασφάλιση της δημόσιας τάξης αλλά και την προστασία της ζωής του πολίτη.
Αναφέρθηκε ακόμη στην ανύπαρκτη πρόληψη αλλά και καταστολή των εγκληματικών πράξεων, χωρίς φυσικά να ευθύνονται προς τούτο τα υπάρχοντα αστυνομικά όργανα, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας αφού γνωρίζουν οι επίδοξοι εγκληματίες τις αδυναμίες και την αναποτελεσματικότητα των υπαρχόντων οργάνων δημόσιας τάξης.

Κλείνοντας ο κ. Βλαγκούλης επεσήμανε ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει καταστεί πλέον επικίνδυνη αφού δεν είναι ικανή να προστατεύσει τουλάχιστον την ζωή των πολιτών και δεν περιμένει κανείς πλέον τίποτα καλό και χρήσιμο για τον τόπο και τους πολίτες  για αυτό και θα πρέπει να εγκαταλείψει την εξουσία για να σταματήσουν τα περαιτέρω δεινά που μας περιμένουν και βρίσκονται μπροστά μας.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ