Βλαγκούλης: Η λειτουργία των φυλακών στην Ανδρίτσαινα διέξοδος στην ερήμωση

Η συνέχιση του έργου για την κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων για την λειτουργία των φυλακών στην ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ , θα δώσουν διέξοδο στην ερημωμένη ευρύτερη

περιοχή της Ολυμπίας. Την παραπάνω δήλωση έκανε ό πολιτευτής της Ν.Δ κ, Θόδωρος Βλαγκούλης κατά την χθεσινή του επίσκεψη στην Ανδρίτσαινα και μετά από διάλογο πού είχε με τους κατοίκους της περιοχής που διαμένουν και βιώνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και αυτά που απορρέουν  από την ερήμωση και την εγκατάλειψη.

Επεσήμανε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης την πλήρη αναγκαιότητα της λειτουργίας των φυλακών στην Ανδρίτσαινα που θα έχει πολλαπλή ωφέλεια τόσο για τους κατοίκους αλλά και γενικότερα για την ευρύτερη περιοχή.

Για τον σκοπό αυτό τόνισε ο κ. Βλαγκούλης ότι θα δώσει μάχη προς πάσα κατεύθυνση σε συνεργασία και με τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ Βουλευτή κ. Κώστα Τζαβάρα που και αυτός απ΄ ότι γνωρίζω έχει δείξει ενδιαφέρον για την λειτουργία των φυλακών, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις για να δοθεί μία διέξοδος στην ερημωμένη περιοχή για  να ζωντανέψει και πάλι.

Ακόμη ο κ. Βλαγκούλης κατέκρινε την συμπεριφορά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην ιστορική και τουριστική Ανδρίτσαινα που την απογύμνωσε από όλες σχεδόν τις υπηρεσίες όπως( ΔΟΥ, ΕΤΕ, τελευταία την διακοπή λειτουργίας του Ειρηνοδικείου και άλλες υπηρεσίες ),βάζοντας την στο αναπτυξιακό περιθώριο.

Ως προς το Ειρηνοδικείο η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε ούτε την βούληση του δωρητή του κτιρίου του αποθανόντα εισαγγελέα για την λειτουργία του που ως γνωστόν εξυπηρετεί για χρόνια τους κατοίκους της περιοχής.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ

Τόνισε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι η ευρύτερη περιοχή ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ αποτελεί την πλέον ισχυρή απεικόνιση των περιφερειακών ανισοτήτων και επεσημάνθη ότι μετά την αδιαφορία της σημερινής κυβέρνησης αλλά και τις εχθρικές συμπεριφορές, με τις πράξεις και τις επιλογές τις, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως επερχόμενη κυβέρνηση του τόπου θα αποκαταστήσει τις αδικίες που διεπράχθησαν σε βάρος και της περιοχής της Ανδρίτσαινας θα αποκαταστήσει αυτές τις περιφερειακές ανισότητες με στόχο την επίτευξη της ισόρροπης ανάπτυξης αλλά και της αποκατάστασης των διαπραχθεισών αδικιών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ