Βλαγκούλης: "Κοροϊδεύουν τον κόσμο, καιρός να μας αφήσουν"

Αφού κατέστρεψαν την χώρα, άλλαξαν απλώς….αρχηγό και έχουν θράσος να ζητούν και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου…. «Μας οδήγησαν στη μιζέρια, την φτώχια και την εξαθλίωση…

Δημιούργησαν μια τεράστια ανασφάλεια στον κόσμο, άφησαν ανεξέλεγκτα τα φαινόμενα της εγκληματικότητας και παρακαλούν ήδη κοινωνική αναστάτωση από την ραγδαία αυξανόμενη ανεργία….

Αυτοί οι άνθρωποι, που κυβέρνησαν μετά τις εκλογές του 2009 τον τόπο, δεν ήσαν απλός ανίκανοι, αλλά έγιναν και επικίνδυνοι, βάζοντας την Ελλάδα σε περιπέτειες που θα τις υποστούν και οι επόμενες γενιές μας.

Έχουν σήμερα δε, το απίστευτο θράσος να ζητούν και πάλι την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού, αδιαφορώντας για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του λες και δε συμβαίνει τίποτα . Απλά , αλλάζουν τον αρχηγό τους και από τον κ. Παπανδρέου μας δείχνουν ως…σωτήρα τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Χρεοκόπησαν την χώρα, χρεοκόπησαν το πολιτικό τους σύστημα και θέλουν να χρεοκοπήσουν και τις συνειδήσεις των Ελλήνων που τους αφήνει πλέον μια και καλή στο περιθώριο…»

Καταιγιστικός υπήρξε ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Θόδωρος Βλαγκούλης, μιλώντας στους κατοίκους του Νομού μας, ειδικότερα μετά την περιοδεία του σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Πηνειού. Εκτός των παραπάνω ο κ. Βλαγκούλης προχώρησε στην ανάλυση των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομία μάλιστα λόγο για εθνικό έγκλημα όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου με τον κ. Γ. Παπανδρέου παραποίησαν τα στοιχεία του δημόσιου ελλείμματος, που έγινε στοχεύοντας ουσιαστικά στην υποταγή μας, απέναντι στις διαθέσεις του Δ.Ν.Τ 

Είπε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, αποτελεί εθνική ανάγκη η αυτοδυναμία της Ν.Δ στις επικείμενες εκλογές, και κάλεσε τους πολίτες να της δώσουν την δυνατότητα για την εφαρμογή του προγράμματος της και των επιδιώξεων της για να ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται την κρίση.

Για την Ηλεία ειδικότερα ο κ. Βλαγκούλης, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους κατοίκους δήλωσε ότι χρειάζονται άνθρωποι και οι πολιτικοί εκείνοι που θα παράγουν έργο, θα μιλάνε ειλικρινά στον κόσμο και θα μπορούν με συνέπεια να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες που επιβάλλει η σημερινή κατάσταση.

Πολύ δε περισσότερο – κατέληξε – θα μπορούν να ανατρέψουν το πολιτικό κατεστημένο , από όπου και αν προέρχεται, δίνοντας και πάλι την ελπίδα στο τόπο, και εγγύηση σε αυτό αποτελεί η αγωνιστική και συνεπής και αδιάκοπη πορεία του καθενός μας.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών