Βλαγκούλης: Λειτουργήστε το νοσοκομείο Πύργου ή παραιτηθείτε

’Ήδη συμπληρώνονται τέσσερις μήνες, απ’ όταν έπαυσε να λειτουργεί  ομαλά το Νοσοκομείο Πύργου και παρατηρείται το τραγελαφικό φαινόμενο των συνεχών

παρατάσεων, της  πλημμελούς παροχής υγειονομικής  κάλυψης των κατοίκων της Ηλείας.’’  
Την  παραπάνω δήλωση έκανε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής  της Ν.Δ. κ. Θόδωρος Βλαγκούλης για την απαράδεκτη καθυστέρηση της πλήρους λειτουργίας του  Νοσοκομείο Πύργου.

Επισήμανε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης διερωτώμενος που είναι σήμερα όλες εκείνες οι βαρύγδουπες δηλώσεις όλων των αρμοδίων κυβερνητικών οργάνων, του Υφυπουργού Υγείας  του ΠΑΣΟΚ  κ Τιμοσίδη, των αρμοδίων της ΔΕΠΑΝΟΝ και άλλων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του Νομού αλλά και λοιπών φορέων. Διπλά σιωπούν και αδρανούν, μπροστά στην απελπισία και τον φόβο που βιώνουν οι πολίτες μήπως και αρρωστήσουν.

Η ηγεσία όμως του  Νοσοκομείο Πύργου συνεχώς προσδιορίζει χρόνους πλήρους λειτουργίας και ομαλής παροχής υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων. Πλην όμως περιέργως οι ημερομηνίες αυτές αναβάλλονται και κανείς δεν γνωρίζει πλέον τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει. Και κανείς δεν γνωρίζει τι και ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται πίσω από την καθυστέρηση επισημαίνει ο κ Βλαγκούλης.

Ακόμη ο κ Βλαγκούλης δεν μπορεί να μην επιβραβεύσει τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων, αλλά δεν αρκούν για την ολοκλήρωση του έργου της πλήρους επαναλειτουργίας  του Νοσοκομείου.

Κλείνοντας ο κ. Βλαγκούλης μεταφέροντας την κραυγή απόγνωσης και αγωνίας  των πολιτών της Ηλείας επισημαίνει ‘ότι αν δεν μπορεί η σημερινή ηγεσία του Νοσοκομείου να αντιμετωπίσει το όλο πρόβλημα της δυσλειτουργίας του Νοσοκομείου οφείλει άμεσα να παραιτηθεί.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών