Βλαγκούλης: Συνάντηση με τους επαγγελματίες του Κατακόλου

Συνάντηση είχε χθες στο Κατάκολο ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Θόδωρος Βλαγκούλης με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου Διονύση Μπουλούτα. Ο πρόεδρος

Συνάντηση είχε χθες στο Κατάκολλο ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Θόδωρος Βλαγκούλης με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλλου Διονύση Μπουλούτα.

          Ο πρόεδρος κ. Μπουλούτας ενημερώνοντας τον κ. Βλαγκούλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες του Κατακόλλου τόνισε ότι η παρουσία του κ. Βλαγκούλη έχει για εμάς ξεχωριστή σημασία και αυτό το λέω γιατί γνωρίζουμε την διαρκή αγωνιστικότητα του και την μετεκλογική παρουσία του αλλά και το συνεχές ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των πολιτών της Ηλείας αλλά και των εμπόρων, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον του για το Λιμάνι αλλά και τις υπηρεσίες του Τελωνείου.

          Ακόμη επεσήμανε ο πρόεδρος εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η συμβολή του Θόδωρου Βλαγκούλη για την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν θα είναι καθοριστική και αποτελεσματική.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ

          Ο κ. Βλαγκούλης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συλλόγου για την ενημέρωση που του έκανε για τα προβλήματά τους τόνισε ότι οι έμποροι του Κατακόλλου, όπου και το λιμάνι που αποτελεί και την 2η πύλη εισόδου στην ΕΛΛΑΔΑ μετά το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πύργου.

          Τόνισε όμως ότι  η έλλειψη υποδομών που με βεβαιότητα θα συνέβαλλαν   στην Τουριστική ανάπτυξη αλλά και την ζωντάνια της περιοχής δυστυχώς εκλείπουν.

          Τα δε ανακοινωθέντα έργα υποδομών από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φοβούμαι τόνισε ο κ. Βλαγκούλης ότι αυτά  είναι προεκλογικά πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες τα οποία δεν αντέχουν για πολύ χρονικό διάστημα, αφού καμία πίστωση δεν είναι εξασφαλισμένη για την κατασκευή τους και εξαγγέλθηκαν στα πλαίσια της προπαγανδιστικής πολιτικής που έχουν συνηθίσει, αλλά και αυτούς που υπηρετούν.

          Αλλά ο κόσμος τους έμαθε τους γνωρίζει και δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί πιά.

          Κλείνοντας ο κ. Βλαγκούλης τόνισε ότι με όλες του τις δυνάμεις θα παλέψει μαζί με τους Φορείς  αλλά και την Νέα Κυβέρνηση  που θα έρθει με την νωπή εντολή του Ελληνικού Λαού αλλά και του Ηλειακού Λαού έτσι ώστε και μέσα από την επιδιωκόμενη ισόρροπη ανάπτυξη μετά  την επανεκκίνηση της οικονομίας θα φέρει ουσιαστική ανάπτυξη και στην περιοχή όπου και το Λιμάνι Κατακόλλου.

κ. Μπουλούτας ενημερώνοντας τον κ. Βλαγκούλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες του Κατακόλου τόνισε ότι η παρουσία του κ. Βλαγκούλη έχει για εμάς ξεχωριστή σημασία και αυτό το λέω γιατί γνωρίζουμε την διαρκή αγωνιστικότητα του και την μετεκλογική παρουσία του αλλά και το συνεχές ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των πολιτών της Ηλείας αλλά και των εμπόρων, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον του για το Λιμάνι αλλά και τις υπηρεσίες του Τελωνείου.

Ακόμη επεσήμανε ο πρόεδρος εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η συμβολή του Θόδωρου Βλαγκούλη για την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν θα είναι καθοριστική και αποτελεσματική.

Ο κ. Βλαγκούλης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συλλόγου για την ενημέρωση που του έκανε για τα προβλήματά τους τόνισε ότι οι έμποροι του Κατακόλου, όπου και το λιμάνι που αποτελεί και την 2η πύλη εισόδου στην ΕΛΛΑΔΑ μετά το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πύργου.

Τόνισε όμως ότι  η έλλειψη υποδομών που με βεβαιότητα θα συνέβαλλαν στην τουριστική ανάπτυξη αλλά και την ζωντάνια της περιοχής δυστυχώς εκλείπουν. Τα δε ανακοινωθέντα έργα υποδομών από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φοβούμαι τόνισε ο κ. Βλαγκούλης ότι αυτά  είναι προεκλογικά πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες τα οποία δεν αντέχουν για πολύ χρονικό διάστημα, αφού καμία πίστωση δεν είναι εξασφαλισμένη για την κατασκευή τους και εξαγγέλθηκαν στα πλαίσια της προπαγανδιστικής πολιτικής που έχουν συνηθίσει, αλλά και αυτούς που υπηρετούν.

Αλλά ο κόσμος τους έμαθε τους γνωρίζει και δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί πιά. Κλείνοντας ο κ. Βλαγκούλης τόνισε ότι με όλες του τις δυνάμεις θα παλέψει μαζί με τους Φορείς  αλλά και την Νέα Κυβέρνηση  που θα έρθει με την νωπή εντολή του Ελληνικού Λαού αλλά και του Ηλειακού Λαού έτσι ώστε και μέσα από την επιδιωκόμενη ισόρροπη ανάπτυξη μετά  την επανεκκίνηση της οικονομίας θα φέρει ουσιαστική ανάπτυξη και στην περιοχή όπου και το Λιμάνι Κατακόλου.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ