Βλαγκούλης: Όχι στο κλείσιμο του τελωνειου κυλληνης, οχι άλλη υποβάθμιση της Ηλείας

Η λειτουργία του Τελωνείου Κυλλήνης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ομαλή λειτουργία του Λιμανιού της Κυλλήνης, την πορεία Ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής αλλά και

ολοκλήρου του Νομού, επεσήμανε ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Θόδωρος Βλαγκούλης, με δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Η διακοπή όμως της λειτουργίας του Τελωνείου Κυλλήνης που επινοούνται κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν απ’όλους μας ως εχθροί της Ηλείας που σαφέστατα αποδεικνύεται από την συμπεριφορά τους, με το κλείσιμο νευραλγικών υπηρεσιών του Νομού για λόγους δικούς τους, επιδιώκουν την εν γένει περαιτέρω υποβάθμιση της Ηλείας.

Αυτά όμως κατ’ουδένα τρόπο δεν πρέπει να περάσουν και να μη περιορισθούμε σε απλές διαμαρτυρίες και παραστάσεις αλλά με συντονισμένες δράσεις και δυναμικές κινητοποιήσεις με την συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των φορέων – αυτοδιοικητικων οργάνων και πολιτών.

Τόνισε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι συμμερίζεται απόλυτα την κραυγή αγωνίας του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ανδρέα Κορομηλά ο οποίος κρούει τον κόδωνα κινδύνου που ελλοχεύει για το κλείσιμο του Τελωνείου Κυλλήνης, που θα είναι μια ακόμη ταφόπλακα για την περιοχή και για τον Νομό μας.

Και πάλι επισημαίνει ο κ. Βλαγκούλης ότι δεν θα πρέπει να ανεχθούμε άλλες εχθρικές συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με την περαιτέρω υποβάθμιση και περιθωριοποίηση της Ηλείας.    

Τέλος σημειώνεται ότι σχετική επιστολή διαβίβασε ο κ. Βλαγκούλης στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και στον Πρωθυπουργό της προσωρινής Μεταβατικής Κυβέρνησης κ. Λ. Παπαδήμο, μεταφέροντας την κραυγή απόγνωσης, αγωνίας και διαμαρτυρίας φορέων και πολιτών του Νομού Ηλείας.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ