Δήλωση Τζαβάρα μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου έστειλε πολλά μηνύματα, σε πολλούς αποδέκτες. Ο λαός εξέφρασε τη δυσφορία του για τις συνέπειες της σκληρής λιτότητας και για την υποβάθμιση

του επιπέδου της ζωής του, που προέκυψαν από την προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ. και στο πρόγραμμα σταθεροποίησης.

Ταυτόχρονα όμως ζήτησε απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συνεργαστούν , ανάλογα με τις δυνάμεις της η καθεμία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εθνικά μας ζητήματα με όρους ενότητας και υπευθυνότητας.

Δυστυχώς όμως κάποιοι παρερμήνευσαν τη βούληση του λαού και θεώρησαν ότι η ετυμηγορία των εκλογών, αποτελεί γι’ αυτούς ευκαιρία γι’ αύξηση της κομματικής τους επιρροής και μεγέθυνση της παραταξιακής τους δύναμης.

Όρθωσαν απέναντι στο μέτωπο των δυνάμεων που επεδίωξαν την εξεύρεση λύσης για τη διακυβέρνηση του τόπου , ένα μέτωπο αδιαλλαξίας και αλαζονείας αδιαφορώντας εάν από τη στάση τους αυτή προκύπτουν θανάσιμοι κίνδυνοι, για την παραμονή μας στη ζώνη του ευρώ και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Αυτοί δυστυχώς μας οδηγούν σήμερα σε νέες κάλπες , από τις οποίες πιθανόν να προκύψουν νέες περιπέτειες, πιο σκληρές και πιο επώδυνες για το λαό μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό της Ηλείας που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και με εξέλεξε πρώτο βουλευτή στην εκλογική μας περιφέρεια, απευθύνω μαζί με τις θερμές μου ευχαριστίες  έκκληση στις κρίσιμες ώρες που έρχονται ,να πρυτανεύσει η λογική και η συνείδηση του καθήκοντος  απέναντι στο ΕΘΝΟΣ και την ΙΣΤΟΡΙΑ του.

Όλοι μας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι με την τροπή που πήραν οι εξελίξεις, δεν έχουμε την πολυτέλεια εύκολων επιλογών και ανώδυνων αποφάσεων. Πρέπει με αυτοσυγκράτηση , μακριά από συναισθηματισμούς και με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας, να αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε σε μια νέα πορεία δημιουργική και ευρωπαϊκή και ποιους θα εγκαταλείψουμε μόνους στις επικίνδυνες ασκήσεις  τους τυχοδιωκτικού λαϊκισμού τους.

Θα δώσουμε και αυτό τον αγώνα με την επιβαλλόμενη ευπρέπεια και την αγωνιστική διάθεση που απαιτεί η κρισιμότητα των περιστάσεων.

Η ΕΛΛΑΔΑ θα ΝΙΚΗΣΕΙ.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ