Επίτιμος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ανακηρύσσεται το Σάββατο σε ειδική εκδήλωση με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου

Επίτιμος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας θα ανακηρυχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Προκόπιος Παυλόπουλος κατά την επίσκεψή του στον Πύργο το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018. Η απόφαση λήφθηκε προ καιρού ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κατόπιν εισήγησης του προέδρου του κου Δημήτρη Δημητρουλόπουλου κι έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μάλιστα αρχικώς προγραμματιζόταν η ανακήρυξη να γίνει τον περασμένο Οκτώβριο όταν διοργανώθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας μεγάλο επιστημονικό συνέδριο με την ευκαιρία των εορτασμών των 150 χρόνων από την ίδρυση του Πρωτοδικείου Ηλείας, αλλά οι αυξημένες υποχρεώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είχαν επιστρέψει τότε την παρουσία του στο συνέδριο, στο οποίο μεταφέρθηκε ο χαιρετισμός του.

Η προσεχής όμως κάθοδός του στον Πύργο δίνει την ευκαιρία υλοποίησης της απόφασης αυτής κι έτσι αμέσως μετά την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Πύργου για την ανακήρυξη του κου Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Πύργου θα ακολουθήσει στα κεντρικά γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας η αντίστοιχη τελετή κατά τη διάρκεια της οποίας θα του επιδοθεί η απόφαση της ανακήρυξης και θα προσφερθούν αναμνηστικά δώρα. Ήδη το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει καταρτιστεί και συμπεριλαμβάνει και τις δύο εκδηλώσεις.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Ανώτατος Άρχοντας της Χώρας θα επισκεφθεί τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, ενώ ο Δικηγορικός Σύλλογος της πόλης μας είναι ο πρώτος δικηγορικός σύλλογος, πλην του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, τον οποίο επισκέπτεται ο κος Παυλόπουλος από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών