Επιστολή Βλαγκούλη σε Αβραμόπουλο για ΣΕΤΤΗΛ - Ανδραβίδα

Συγχαρητήρια επιστολή διαβίβασε ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Θόδωρος Βλαγκούλης στον συμπατριώτη μας νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο επί την αναλήψει

των νέων καθηκόντων του. Στην επιστολή του ο κ. Βλαγκούλης μεταξύ άλλων εκφράζει την πίστη του και την βεβαιότητά του ότι η μικρής διάρκειας θητεία του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα είναι γόνιμη , χρήσιμη και αποτελεσματική για την Ελλάδα αλλά και για την Ηλεία.

Εγγύηση προς αυτά, αποτελεί ή πολιτική του πορεία τόσο ως Υπουργός όσο και ως Δήμαρχος Αθηναίων αλλά ακόμη για την Ηλεία η αποδεδειγμένη προσφορά του στον τομέα υγείας , στον τομέα πολιτισμού κ.λ.π. και το σπουδαιότερο ή αγάπη του για την Ηλεία και τους Ηλείους συμπατριώτες που έχοντας  δείξει στην πράξη και συνεχίζει να το δείχνει και εφεξής ως Υπουργός και σε οποιαδήποτε άλλη περίοπτη θέση που θα βρεθεί στο άμεσο μέλλον.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΤΤΗΛ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Στην επιστολή του ακόμη ο κ. Βλαγκούλης αναφέρει προς τον κ. Αβραμόπουλο αν και διανύει μόλις ένα εικοσιτετράωρο στο νευραλγικό υπουργείο δύο σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και φορείς της Ηλείας και  που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την ανάπτυξη του ξεχασμένου Νομού μας όπως
 1)Ή στρατιωτική μονάδα ΣΕΤΤΗΛ που ως γνωστόν λειτουργεί στον Πύργο που πρέπει  να αναβαθμισθεί γιατί  πληροί όλες τις προϋποθέσεις της αποτελεσματικής λειτουργίας της και να μην μεταφερθεί στην Πάτρα ικανοποιώντας έτσι κάποιους νοσηρούς εγκεφάλους.
 2)Για την λειτουργία του στρατιωτικού αεροδρομίου της 117 πτέρυγας Αεροπορικής Μάχης να λειτουργήσει και ως Πολιτικό Αεροδρόμιο καθόσον ή λειτουργία του και ως πολιτικού αεροδρομίου  θα αποτελέσει ένα σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της Ηλείας , που ως γνωστό  χωρίς να επιδέχεται  καμία αμφισβήτηση αποτελεί την πλέον ισχυρή απεικόνιση των περιφερειακών ανισοτήτων.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών