Ηλεία: Το ψηψοδέλτιο της ΝΔ στο νομό - Όλα τα ονόματα

Τα ονόματα των πιθανότερων προσώπων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές,

παρουσίασε στην «Σαββατιάτικη» έκδοσή του ο Τύπος της Κυριακής.

Στην Ηλεία παρουσιάζονται εφτά από τα οκτώ ονόματα. Τον τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ και βουλευτή στο νομό Κώστα Τζαβάρα (Πύργος) φαίνεται πως θα πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με το παρελθόν στην Ηλεία.

Η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου – αναπληρώτρια τομεάρχης Περιβάλλοντος, από τις δράση της δείχνει πως «κατεβαίνει» στην Ηλεία για να διεκδικήσει ευθέως την έδρα της. Η «βάση» της βρίσκεται στη Ζαχάρω.
 
Ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας Διαμαντής Σεϊτανίδης - συντονιστής της κομματικής δραστηριότητας της Νέας Δημοκρατίας επί των θεμάτων των πυρόπληκτων περιοχών, είναι ένα ακόμα «νέο» πρόσωπο, που εκφράζει την περιοχή της Κρέστενας και της Ανδρίτσαινας.

Ο καθηγητής Οικονομικών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης - σύμβουλος σε οικονομικά θέματα του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Διονύσης Χιόνης είναι το νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο, αρκετά γνωστό όμως στο νομό.

Ο Χάρης Λαμπρόπουλος – επίσης από τη Ζαχάρω – πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΟΜ
και της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, κατέρχεται για δεύτερη φορά ως υποψήφιος στο νομό.

Στα βόρεια του νομού σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή και ιατρού, Παναγιώτη Αδρακτά από την Αμαλιάδα.

Καταγωγή από τη Γαστούνη έχει ο πιο νεαρός του ψηφοδελτίου, δικηγόρος Γιώργος Κατσαμπέρης, που σύμφωνα με το δημοσίευμα βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους.

Αίσθηση προκαλεί η απουσία από το δημοσίευμα του ονόματος του «πιστού» πολιτευτή στην Ηλεία για τη Νέα Δημοκρατία, Θεόδωρου Βλαγκούλη. Μάλιστα στην πολιτική «πιάτσα» της Ηλείας πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως οι «μετοχές» του είναι ανεβασμένες.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών