Η Αυγερινοπούλου για το Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων

Σειρά λειτουργικών και επιχειρησιακών προβλημάτων αντιμετωπίζει, λόγω των εφαρμοζόμενων δραστικών περικοπών, μεταξύ άλλων και το Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων,

παρ’ό,τι καλείται  να καλύψει μία περιοχή 22.000 κατοίκων, που εκτείνεται από την περιοχή της Κρέστενας έως τη γέφυρα του Αλφειού και τα όρια του δήμου Ανδρίτσαινας. Ερώτηση για το ζήτημα κατέθεσε η Βουλευτής Επικρατείας, κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων δεν υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό, ενώ ελλιπής είναι και η  υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει, τόσο όσον αφορά στην γραφική ύλη, όσο και στα υπηρεσιακά οχήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ανάγκες σε γραφική ύλη καλύπτονται με προσωπικά έξοδα των υπαλλήλων, ενώ τα διαθέσιμα οχήματα βρίσκονται σε κακή τεχνική κατάσταση.

Η υποχρηματοδότηση των περιφερειακών υπηρεσιών της ελληνικής αστυνομίας και οι περικοπές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή στερούν από τους άνδρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας από κρίσιμα μέσα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, σε μια εποχή σημαντικής αύξησής της με αποτέλεσμα τόσο οι υπηρετούντες, όσο και οι πολίτες να αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια. Η Βουλευτής ερωτά το Υπουργείο για το πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη