Θεώνη Γεωργοπούλου: Δεν "κατεβαίνει" στις εκλογές

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές γνωστοποίησε με επιστολή της η Θεώνη Γεωργοπούλου. Ενεργό μέλος του κόμματος στο νομό και υποψήφια
Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές γνωστοποίησε με επιστολή της η Θεώνη Γεωργοπούλου. Ενεργό μέλος του κόμματος στο νομό και υποψήφια στις εκλογές του 2009, η κα Γεωργοπούλου, κάνοντας μια αναφορά στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, τονίζει μεταξύ άλλων πως από την πρώτη της υποψηφιότητα μέχρι σήμερα οι προσδοκίες όλων ανατράπηκαν

στις εκλογές του 2009, η κα Γεωργοπούλου, κάνοντας μια αναφορά στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, τονίζει μεταξύ άλλων πως από την πρώτη της υποψηφιότητα μέχρι σήμερα οι προσδοκίες όλων ανατράπηκαν.

"Αγαπητοί φίλοι,

Απευθύνομαι σε σας σήμερα νοιώθοντας ιδιαίτερο το βάρος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε σε όλη τη διαδρομή μου στον τόπο μας.  Η παρουσία  μου  στο τελευταίο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και η ενεργή συμμετοχή μου στις εκλογές του 2009 υπαγορεύτηκαν από την ανάγκη να είμαι χρήσιμη, να βοηθήσω να ζήσουμε σε μια καλύτερη χώρα. Με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και την αξιοκρατία.  Με στόχο την οικονομική, αξιακή, πολιτιστική και πολιτική ανάπτυξη του τόπου μας.

Από τότε μέχρι σήμερα οι προσδοκίες μας ανατράπηκαν.  Αυτό που ζούμε, αλλά και θα ζήσουμε για καιρό ακόμα στη δίνη της  κρίσης και της παρατεταμένης ύφεσης,  δεν είναι αυτό που  ελπίζαμε μήτε αυτό που αξίζουμε. Και αν εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε μερίδιο της ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση, τα παιδιά μας δεν έχουν καμία ευθύνη. Για το δικό τους μέλλον και το μέλλον αυτού του τόπου πρέπει να αγωνιστούμε. Και εγώ δεν παρατάω τον αγώνα.

Τα μηνύματα των καιρών απαιτούν να αφουγκραστούμε τις αγωνίες μιας κοινωνίας που βρίσκεται σε διαρκή μαραθώνιο  για την επιβίωση. Ζώντας και δουλεύοντας στον τόπο μας, ακούω, νοιώθω και καταλαβαίνω το θυμό, την οργή και την αγανάκτηση των συμπολιτών μας. Τα αισθάνομαι και τα συμμερίζομαι και εγώ. Μόνο που αυτά πρέπει να τα κάνουμε δύναμη φυγής προς ένα καλύτερο αύριο. Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε  τις αξίες, τις προτεραιότητες και τις πράξεις μας.

Πιστεύω ότι, στην παρούσα κρίσιμη περίοδο ,  πολιτική πράξη είναι να μπορείς να απευθύνεσαι στους φίλους σου, να τους κοιτάς καθάρια στα μάτια και να τους λες την αλήθεια. Να μην κρύβεις ή ωραιοποιείς τις δυσκολίες. Να τους μεταδίδεις το δικό σου όραμα για ένα καλύτερο αύριο. Και να τους παρουσιάζεις ένα ρεαλιστικό και εφικτό πλάνο για το πώς θα φτάσετε εκεί. Το εφικτό παραμένει διαχρονικά πολιτική πράξη ευθύνης και στάση ζωής. Απλά δεν είμαι σίγουρη ότι η σημερινή πολιτική συγκυρία μπορεί να επιτρέψει σε αυτές τις αλήθειες και σ’ αυτή τη στάση ζωής να αναδειχθούν.

Αγαπητοί φίλοι, δε θα συμμετέχω σ’ αυτές τις εθνικές εκλογές. Αυτό ήταν μια δύσκολη  απόφαση που πήρα με πολλούς από εσάς. Παραμένω πάντα αλληλέγγυα και ελπίζω ότι θα μπορώ να  είμαι χρήσιμη και να είμαστε πάλι σύντομα μαζί να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα.

Θεώνη Γεωργοπούλου - Ιατρός"

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor