"Θρίλερ" με τα ονόματα των υπουργών - Τι γίνεται με τον Κώστα Τζαβάρα: Real News Αναπλ. υπουργός Παιδείας - Πολιτισμού ο Τζαβάρας (Νεότερη ενημέρωση 14:08)

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων της νέας Κυβέρνησης θα επιβεβαιώσει ή όχι την υπουργοποίηση του πρώτου σε ψήφους βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας
Κώστα Τζαβάρα. Τα μεγάλα ενημερωτικά portals παρουσιάζουν σενάρια με τον Κώστα Τζαβάρα, εντός ή εκτός του κυβερνητικού σχήματος με τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να βρίσκεται κυρίως ανάμεσα στον Ηλείο πολιτικό και τον πρώην Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρη Οικονόμου.

Σύμφωνα με το Newsit για το συγκεκριμένο υπουργείο ενώ στο πρόσωπο του Λευτέρη Οικονόμου δεν υπάρχουν βασικές ενστάσεις ίσως προτιμηθεί η λύση Δένδια. Δείτε ΕΔΩ την πιθανή σύνθεση της Κυβέρνησης κατά το Newsit.gr.

Και αυτό όταν μέχρι αργά το βράδυ θεωρείτο βέβαιη η επιλογή του Ηλείου Κώστα Τζαβάρα. Εκεί έχει καταλήξει όμως το ρεπορτάζ του News247. To iefimerida.gr παρουσιάζει ένα άλλο σενάριο με Τζαβάρα, αυτό του να ενοποιηθούν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με το Εσωτερικών. Τον Λευτέρη Οικονόμου παρουσιάζει ως υπουργό Προστασίας του Πολίτη και το Real.gr.

Κώστα Τζαβάρα ή Νίκο Δένδια παρουσιάζει για την ίδια θέση και το in.gr

Πάντως από προχθές το βράδυ το όνομα του Κώστα Τζαβάρα ήταν το μοναδικά που ακουγόταν για υπουργοποίηση, είτε με το υπουργείο Δικαιοσύνης, είτε με το Προστασίας του Πολίτη.

Μένει να δούμε αν επαληθευτούν οι πληροφορίες ή υπάρξουν καραμπόλες.

Νεότερη ενημέρωση 13:38 (Real News)

Ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Δικαιοσύνης θα αναλάβει ο Κώστας Τζαβάρας. Στο υπουργείο Τουρισμού τοποθετείται η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο Χρήστος Σταϊκούρας. Στο υπουργείο Εσωτερικών τοποθετέιται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Στο υπουργείο Υποδομών το οποίο συγχωνεύται με το Ανάπτυξης τοποθετείται ο Κωστής Χατζηδάκης. Στο υπουργείο Ναυτιλίας ο Κ. Μουσουρούλης, στο Εθνικής Άμυνας ο Π. Παναγιωτόπουλος και στο Εξωτερικών ο Δημήτρης Αβραμόπουλος . Στο υπουργείο Παιδείας τοποθετείται ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με υφυπουργούς τον Γρηγόρη Τσάλτα, πρώην υπηρεσιακό υπουργό Περιβάλλοντος και τον Θ. Παπαθεοδώρου, πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών. Το υπουργείο Υγείας αναλαμβάνει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος με υφυπουργό τον Μάριο Σαλμά.

Νεότερη ενημέρωση 14:08

Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση της Real News στο Real.gr στο υπουργείο Παιδείας/Πολιτισμού υπουργός θα είναι ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με αναπληρωτή τον Κώστα Τζαβάρα και υφυπουργούς τους Γρηγόρη Τσάλτα και Θ. Παπαθεοδώρου.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ