IliaLive.gr
LIVE

Θρίλερ με τον Καμμένο: "Θα τα κάνω όλα λίμπα", φέρεται να είπε στον Τσίπρα

Για «κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν «Φιλελεύθερο» του κ. Μητσοτάκη», κάνει λόγο ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο twitter, απαντώντας στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

«Τα μόνα ‘εκρηκτικά ραντεβού’ που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ», προσθέτει ο κ. Παππάς.

Η συνάντηση στο Καβούρι

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Φιλελεύθερου», το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και εκ των παλαιοτέρων και πλέον έμπιστων συνεργατών του, Νίκο Παππά, στο σπίτι του Πάνου Καμμένου, στα όρια της Βούλας με το Καβούρι. Αυτή ήταν η πρώτη, εδώ και αρκετό καιρό, συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό του εταίρο και αφού έχουν μεσολαβήσει αρκετά γεγονότα (Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά, Σαββίδης, πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία) τα οποία λειτουργούν διαλυτικά στην αξιοζήλευτη μέχρι πρότινος στενή συνεργασία τους.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η συνάντηση εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με αφορμή το Σκοπιανό, με τον Π. Καμμένο να λέει στον Αλ. Τσίπρα πως δεν θα διστάσει να τα κάνει «όλα λίμπα». «Εγώ την έχω τη λύση. Εγώ που υπέγραφα για να σώσω την πατρίδα, εγώ θα αποχωρήσω για να τη σώσω» φέρεται να είπε σε οξύ τόνο στον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, η εφημερίδα εμφανίζει και έναν διάλογο ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Αμύνης:

Πάνος Καμμένος: Με έχετε βάλει στο περιθώριο. Θα τα κάνω όλα λίμπα
Αλέξης Τσίπρας: Πάνο, πρέπει να προχωρήσουμε με το μακεδονικό και με τους δύο στρατιωτικούς

Τζανακόπουλος: Αύριο συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου

Αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος επιχείρησε να διαψεύσει την ρήξη Τσίπρα-Καμμένου και δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι «όχι μόνο δεν υπάρχει ρήξη αλλά ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Αμυνας θα συναντηθούν αύριο για να συζητήσουν το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε τουρκική φυλακή».

 

Απέδωσε δε το ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου», τον οποίο χαρακτήρισε «προπαγανδιστικό βραχίονα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», σε προσπάθεια της ΝΔ να αλλάξει την ατζέντα από την υπόθεση Novartis.

Σιγή ως την Τρίτη, 20 Μαρτίου

Εν τω μεταξύ, ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προχώρησε σε εντολή σιγής προς τους βουλευτές και τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. ως την ερχόμενη Τρίτη, 20 Μαρτίου.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. να αποφύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις σε μέσα ενημέρωσης και να μην προχωρήσουν σε δηλώσεις ή τοποθετήσεις, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα καθώς την Τρίτη θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, όπου αναμένεται να υπάρξει μία σημαντική ανακοίνωση.

Η αιτία για την εντολή σιγής είναι μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστη. Ακόμα και οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ. δεν φαίνεται να γνωρίζουν κάτι παραπάνω, αν κι οι εικασίες για το τι συμβαίνει είναι πολλές.

Επαναξιολόγηση της συνεργασίας

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος σε προηγούμενες κρίσης είχε δηλώσει «με τον Αλέξη μέχρι τέλους», εμφανίζεται ενοχλημένος με την προσπάθεια προσέγγισης του Μαξίμου προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή την πρόταση του τελευταίου για τη συγκρότηση Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν δημοσίως λόγο για την ανάγκη επαναξιολόγησης της συνεργασίας με τους ΑΝ.ΕΛ ενώ ο Νίκος Φίλης (Ακραίως – Σκάι) απευθυνόμενος προς τη Ντόρα Μπακογιάννη επεσήμανε πως «ο Καμμένος είναι δικό σας δημιούργημα. Δημιούργημα της οικογένειας Μητσοτάκη. Δεν τον φτιάξαμε εμείς».

φωτογραφία EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πηγή

iefimerida.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ