Κάλεσμα Κουτσούκου για την ομιλία Ευθυμίου απόψε στον Πύργο

Στο νέο πολυπολικό και ασταθές για την χώρα τοπίο, όπως προέκυψε στις 6 Μάη, το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται και πάλι ο σταθερός και υπεύθυνος πόλος για την έξοδο της Ελλάδας από

την κρίση και την οριστική υπέρβαση του μνημονίου. Με θαρραλέο αυτοκριτικό λόγο ο Βαγγέλης Βενιζέλος περιέγραψε την νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ μέχρι το συνέδριο της αναγέννησής του , τον Σεμπτέβρη του 2012 και ταυτόχρονα προσδιόρισε τους πολιτικούς του στόχους ενόψει των εκλογών της 17ης Ιούνη.

 Το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του με την δύναμη του τρίτου κόμματος κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να σχηματισθεί κυβέρνηση συνεργασίας και να αποφευχθεί μια νέα εκλογική αναμέτρηση με το   ίδιο περίπου εκλογικό αποτέλεσμα. Η ευθύνη δεν αναλήφθει από τα δύο πρώτα κόμματα, Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ και η Ελλάδα βρίσκεται στην δίνη της αβεβαιότητας και της ακυβερνησίας.

 Η πρόταση των 6 σημείων που έχει παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ για την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ενόψει των νέων δεδομένων που δημιουργεί η άνοδος των σοσιαλοδημοκρατών στην Ευρώπη, αποτελεί τον κοινό τόπο των αναγκαίων συνεργασιών ώστε μετά τις εκλογές να προκύψει υπεύθυνη Κυβέρνηση της κεντροαριστεράς που να μπορεί να διαπραγματευθεί κατοχυρώνοντας την θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη αξιοποιώντας τους κόπους και τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών χάρη των οποίων η χώρα μας στάθηκε στα πόδια της.

 Σ’ αυτή την νέα πορεία της Ελλάδας, με το ΠΑΣΟΚ στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων και των μετεκλογικών συνεργασιών η συμμετοχή κάθε πατριώτη, δημοκράτη και αγωνιστή αποτελεί ιδιαίτερη σημασία γιατί θα κρίνει τόσο τις άμεσες πολιτικές εξελίξεις και τους συσχετισμούς δυνάμεων, όσο και το μέλλον της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης όπως ιστορικά εκφράστηκε από το ΠΑΣΟΚ και συνδέθηκε άρρηκτα με τις τύχες του τόπου, την κατοχύρωση της δημοκρατίας , την άνοδο του βιοτικού επιπέδου του Λαού και την ισότιμη συμμετοχή μας στην Ευρώπη.

 Σας καλώ όλους και όλες που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για την πορεία του τόπου, όσους μας στηρίξατε στις πρόσφατες εκλογές καθώς και όσους με κριτικό τρόπο μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα, στο ξεκίνημα της νέας πορείας που σηματοδοτεί η ανοιχτή συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟ με ομιλητή τον Πέτρο Ευθυμίου και στη συνέχεια στις ανοιχτές συγκεντρώσεις ανά Δήμο για να προσδιορίσουμε μαζί και με την δική σας συμμετοχή τις εξελίξεις ώστε να διασφαλίσουμε τη σταθερή πορεία της χώρας και την οριστική υπέρβαση της κρίσης με την εγγύηση του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών