Κινητοποίηση στη νεολαία του ΛΑΟΣ στην Ηλεία για την κάθοδο Καρατζαφέρη

'Εκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Μαρτίου το Δ.Σ. της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ υπό τον πρρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ Ηλείας Διαμαντή Καρασούλα με αφορμή της άφιξη

του Γιώργου Καρατζαφέρη την Κυριακή στο Νομό. Το Συμβούλιο της ΝΕ.Ο.Σ συνεδρίασε με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της επίσκεψης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ και την υποδοχή του Γιώργου Καρατζαφέρη σε επίπεδο νεολαίας.

Τα μέλη της ΝΕ.Ο.Σ Ηλείας απηύθυναν κάλεσμα στους νέους και τις νέες της Ηλείας να πλαισιώσουν την συγκέντρωση της Κυριακής στα Γραφεία του κόμματος στον Πύργο όπου ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναμένεται να συναντηθεί και να συζητήσει με φίλους του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και απλούς πολίτες της Ηλείας.

"Την Κυριακή ο Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ δίνει από την Ηλεία το σύνθημα εκκίνησης του προεκλογικού αγώνα" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Διαμαντής Καρασούλας. "Η Ηλεία οφείλει να δώσει το παρών σε αυτό τον αγώνα εγκαταλείποντας οριστικά το παλαιοκομματικό σύστημα της συναλλαγής και της διαφθοράς που οδήγησε την Ελλάδα και ειδικά την Ηλεία στον απόλυτο μαρασμό και την καταστροφή. Καλούμε τους ηλείους συμπολίτες μας και πρωτίστως τη νεολαία να απεγκλωβιστούν από τα δεσμά του δικομματισμού και των ψεύτικων υποσχέσεων και να απαντήσουν θετικά στο εθνικό κάλεσμα του ΛΑ.Ο.Σ και του Γιώργου Καρατζαφέρη, κόντρα στα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς Υποταγή ή Χρεοκοπία.

Ο ΛΑ.Ο.Σ δείχνει το δρόμο της αντίστασης , της εθνικής αξιοπρέπειας, της ανάκαμψης της Χώρας που περνάει μέσα από την Ανάπτυξη, την παραγωγικότητα, την τόνωση της αγοράς αλλά και την εκμεταλλεύση του ορυκτού πλούτου τον οποίο έχουν βάλει στο μάτι οι διεθνείς τοκογλύφοι. Την Κυριακή η νεολαία της Ηλείας στέλνει μήνυμα αντίστασης στο ξεπούλημα της Πατρίδας και την εξαθλίωση των ελλήνων!"

Το Πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ έχει ως εξής:
10:30πμ - Συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε
11:30πμ -Ομιλία σε Μέλη και Φίλους του ΛΑ.Ο.Σ τα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας, στην οδό Αυγερινού 3, στον Πύργο.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo