Κοντογιάννης: Να δοθεί ο πλεονάζον τεχνολογικός εξοπλισμός από τους φορείς που θα καταργηθούν σε μαθητές και σχολεία

Ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης κατέθεσε πρόταση προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Ρέππα και προς την Υπουργό Παιδείας

κ. Διαμαντοπούλου, με την οποία ζητεί ο  τεχνολογικός εξοπλισμός (υπολογιστές, εκτυπωτές, σαρωτές κλπ.) που θα περισσέψει από τους φορείς και του οργανισμούς του Δημοσίου που θα καταργηθούν να δοθεί σε σχολεία και σε μαθητές, τον οποίων η οικονομική κατάσταση δεν είναι καλή.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που εστάλη στους δύο Υπουργούς: «Με την υλοποίηση της απόφασης για κατάργηση-συγχώνευση φορέων και οργανισμών του Δημοσίου είναι βέβαιο πως θα προκύψει πλεονάζον εξοπλισμός, μεταξύ των οποίων και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, σαρωτές κλπ.

Λαμβανομένης υπ’ όψιν της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας θα ήταν σκόπιμο ο τεχνολογικός εξοπλισμός που θα περισσέψει και εφ’ όσον δεν χρειάζεται σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, να παραχωρηθεί σε σχολεία ή σε μαθητές των οποίων η οικονομική κατάσταση δεν είναι καλή.

Είμαι βέβαιος ότι θα εξετάσετε με ευαισθησία την πρότασή μου, η οποία ως στόχο έχει να στηριχθεί το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας μας, μιας κοινωνίας που δοκιμάζεται σκληρά».

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.