Κουτσούκος: Παρατείνεται ο χρόνος αποπληρωμής των δανείων του ΟΕΚ

Παρατείνεται ο χρόνος αποπληρωμής των δανείων του Ο.Ε.Κ με επιδοτούμενο επιτόκιο μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ 308 Β’ της τελευταίας απόφασης που υπέγραψε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος

ως Υφυπουργός Εργασίας. Σύμφωνα με την απόφαση οι δανειολήπτες μπορούν: να διαπραγματευτούν με την αντισυμβαλλόμενη τράπεζα το χρόνο αποπληρωμής των δανείων τους, τα οποία ήταν εννιαετούς διάρκειας με επιδότηση επιτοκίου από τον Ο.Ε.Κ, χωρίς να χάνουν το δικαίωμα της επιδότησης, όπως προβλέπονται από την αρχική σύμβαση.

Ικανοποιείται με τον τρόπο αυτό το αίτημα των δανειοληπτών οι οποίοι αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις προβλεπόμενες από την αρχική σύμβαση δόσεις και θα έχαναν την επιδότηση του επιτοκίου από τον Ο.Ε.Κ, στην περίπτωση που παρέτειναν τον χρόνο αποπληρωμής του δανείου τους.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.