Νέα προσχώρηση στη Ν.Δ. από το ΛΑΟΣ από τον Π. Αβραμόπουλο

Θετικά ανταποκρίνεται στο προσκλητήριο Σαμαρά ο Πάνος Αβραμόπουλος, που στις εκλογές τις 6 Μαίου ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Αβραμόπουλος ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι αποδέχεται την πρόταση-πρόσκληση Σαμαρά για την επανένωση της Κεντροδεξιάς και δηλώνει ότι θα συστρατευτεί με τη Ν.Δ. στο νέο εκλογικό αγώνα.

Η δήλωση του κ. Αβραμόπουλου έχει ως εξής:

«Σε μια κρίσιμη καμπή για τον τόπο, όπου το μεγάλο πολιτικό διακύβευμα είναι η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και η διατήρηση του ευρωπαϊκού κεκτημένου, ανταποκρίνομαι θετικά στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, για την δημιουργία ενός φιλευρωπαϊκου πλειοψηφικού κοινωνικού ρεύματος, που θα διασφαλίσει τον ευρωπαϊκό βηματισμό της Ελλάδος και θα συνδράμει πολυεπίπεδα την ταχεία οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική της ανασυγκρότηση.

Σήμερα που η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει την δαμόκλεια σπάθη της δημοσιονομικής κατάρρευσης και επιβάλλεται περισσότερο απο ποτέ να αποφύγει ο τόπος την ολέθρια δίνη της πολιτικής αστάθειας, πρέπει όλοι μας, πέρα απο προσωπικές στρατηγικές, προσδοκίες και στόχους, αλλά και ανθρώπινες πικρίες, να στηρίξουμε παντί σθένει την μεγάλη προσπάθεια διασφάλισης της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και της οικονομικής της ανόρθωσης.

Αγωνιζόμενοι παράλληλα μέσα απο τους κόλπους της Ευρωπαϊκής οικογένειας, με πολιτικό όραμα ευγενές και ηθική ευαισθησία, για την Ευρώπη της κοινωνικής συνοχής, της οικονομικης ευημερίας, του πολιτισμού και της διεθνούς συνεννόησης των λαών. Όπως ακριβώς την οραματίστηκαν με το ιδεοφόρο παράδειγμά τους, οι εμπνευστές της Ζαν Μονέ και Ρομπέρ Σουμάν, αλλά και ο πρόδρομος του ελληνικού ευρωπαϊκου οράματος αοίδιμος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Με το βλέμμα εστραμμένο στο μέλλον και υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των επόμενων γεννεών, στις οποίες οφείλουμε να παραδώσουμε μια Ελλάδα ακμάζουσα και προοδευνένη και όχι κοινωνικό και οικονομικό ερείπιο, αποδέχομαι το προσκλητήριο της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά και στηρίζω με την πολιτική και πνευματική μου ικμάδα, την πανστρατιά για την διασφάλιση της ευρωπαϊκής προπτικής της χώρας.

Τέλος μέσα απο τα μύχια της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπημένο μου λαό της Ηλείας, που απο το μετερίζι του υποψηφίου βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ στην Ηλεία, με ανέδειξε πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο στην Ηλεία. Θα είμαι πάντοτε στο πλευρό του και θα αγωνιστώ για την ηθική ακεραίωση των καημών, των οραμάτων και των ελπίδων του.

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π., συγγραφέας
Αθήνα, 25-5-2012»

Πηγή

parapolitika.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών