ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας: Το "Success Story" των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σε λίγες γραμμές

Άρχισαν κιόλας από την 1η του χρόνου, με βάση τον Προϋπολογισμό που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, να εφαρμόζονται νέα μέτρα 1,9 δις ευρώ, που πλήττουν όλους τους πολίτες. Συγκεκριμένα:

-150.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα δουν περικοπές στις αποδοχές τους.

-2.000.000 Έλληνες θα χάσουν την έκπτωση φόρου από τις ιατρικές δαπάνες.

-3.000.000 μισθωτοί και συνταξιούχοι θα χάσουν την έκπτωση φόρου που είχαν λόγω της παρακράτησης του φόρου στην πηγή, πριν καν γίνει αυτός γίνει εισόδημα.

-Περικόπτονται τα οικογενειακά επιδόματα, το ΕΚΑΣ και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

-Μειώνεται η φαρμακευτική δαπάνη και οι παροχές ασθένειας.

Και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά. Ο κ. Τσίπρας έχει ψηφίσει, για το 2019 και το 2020, μέτρα ύψους 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, που αφορούν περικοπές συντάξεων και μείωση του αφορολογήτου. Στα τρία χρόνια που είναι στην Κυβέρνηση επέβαλε 27 νέους φόρους και 21 περικοπές συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων. Η πραγματικότητα καθημερινά διαψεύδει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς. Καθημερινά οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα στα οποία τους έχει οδηγήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία το μόνο που έχει καταφέρει είναι να υπερφορολογεί, να εμποδίζει τις επενδύσεις και να κλείνει την στρόφιγγα της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία. Πως πηγαίνει καλύτερα η Οικονομία όταν:

-Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών προς τις εφορίες συνεχίζουν να διογκώνονται, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τα 100 δις ευρώ, με περισσότερους από 1 στους 2 φορολογούμενους να χρωστούν στην εφορία.

-Οι κατασχέσεις περιουσιών έχουν πολλαπλασιαστεί και φτάνουν τις 1000 την ημέρα, ενώ έχουν δρομολογηθεί μαζικοί πλειστηριασμοί.

-Η εφορία έχει ήδη επιβάλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε πάνω από 1 εκατομμύριο οφειλέτες της, ενώ επιπλέον 750.000 οφειλέτες κινδυνεύουν άμεσα με κατασχέσεις.

-Oι κοινωνικές παροχές έχουν συρρικνωθεί παρά το γεγονός ότι το μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο έχει αυξηθεί.

Αυτό είναι το «Success Story» της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτή είναι η φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτή είναι η αδιέξοδη πολιτική της Κυβέρνησης που καθημερινά ψεύδεται και καταστρέφει με τις επιλογές της, την Ελληνική οικονομία και την κοινωνία.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ