Παρέμβαση του Προέδρου της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ Ηλείας για τους 140 λαθρομετανάστες στο Κατάκολο

Δήλωση για το θέμα των 140 λαθρομεταναστών που βρίσκονται στο Κατάκολο έκανε σήμερα ο Πρόεδρος της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ Ηλείας Διαμαντής Καρασούλας. Στην δήλωσή του

ο κ. Καρασούλας τονίζει τα εξής: "Για άλλη μια φορά η Ηλεία αντιμετωπίζεται ως τριτοκοσμική περιοχή από τους μηχανισμούς της πολιτείας, και την ώρα που ετοιμάζεται να υποδεχτεί πρέσβεις και διπλωμάτες από όλο τον κόσμο που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της Ηλείας, ψάχνει να βρει χώρους για την φιλοξενεία 140 λαθρομεταναστών οι οποίοι αν και είχαν άλλο προορισμό, ως εκ θαύματος κατέληξαν (πάλι) στην Ηλεία.

Είναι προφανές ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει την απόλυτη υποβάθμιση της Ηλείας προκειμένουν να την καταστήσουν ένα τεράστιο κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Η επιμονή για την κατάργηση της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των φόβων μας.

Η Ηλεία την τελευταία δεκαετία έχει υποστεί τεράστια υποβάθμιση από τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών οι οποίοι καθημερινά καταφθάνουν στην περιοχή μας. Τα χωριά μας ερημώνουν και απαξιώνονται, οι συμπατριώτες μας δεν βρίσκουν πια μεροκάματο αφού οι λαθρομετανάστες δουλεύουν για 15 και 20 ευρώ την ημέρα, η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει απολύτως από τον έλεγχο της Αστυνομίας και το σύστημα υγείας του Νομού έχει παραλύσει.

'Ολοι οι έλληνες αντιλαμβάνονται σήμερα ότι αυτό που ο ΛΑ.Ο.Σ φώναζε κάποτε μόνος αποτελεί μονόδρονο. Η λαθρομετανάστευση αποτελεί τεράστια πληγή για την Χώρα μας και η μόνη λύση είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών οι οποίοι ζουν εδώ εις βάρος των ελλήνων και της εθνικής οικονομίας. Εφαρμογή ποσόστωσης όπως ισχύει σε όλη την Ευρώπη και μονιμοποίηση μόνο όσων μεταναστών χρειάζεται η Χώρα.

Τα ανίερα σχέδια κάποιων για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην Ηλεία θα μας βρουν δυναμικά αντίθετους. Τους προειδοποιούμε πως δεν θα ανεχθούμε τέτοιες εγκληματικές μεθοδεύσεις.

'Οσο για τους ψευτοανθρωπιστές της Αριστεράς, ας καταλάβουν ότι όταν δεν μπορείς να ταίσεις τα παιδιά σου, δεν γίνεται να ταίσεις τα παιδιά του γείτονα".

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ