Παραιτήθηκε η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ηλείας και η Τ.Ο. Πύργου για το μνημόνιο

Επιστολή παραίτησης μελών της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ηλείας και της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Πύργου, δημοσιοποιήθηκε μετά την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να ψηφίσει "ναι" στο νέο

μνημόνιο. Η στάση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να ηχήσει το καμπανάκι στην ηγεσία του κόμματος, αφού φαίνεται να εκφράζει ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος του.

"Η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Ηλείας από τον Ιούνιο του 2010 ξεκίνησε μια προσπάθειά προκειμένου να αποτελέσει τη φωνή της νεολαίας. Πορευτήκαμε και δράσαμε με βασικό άξονα τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, με αδιαπραγμάτευτη υποστήριξη προς τους νέους και τις νέες του τόπου μας. Αποφύγαμε συστηματικά τις στείρες, μικροπολιτικές αντιπαλότητες για δημιουργία εντυπώσεων και κομματικό προσηλυτισμό.

Όπως έγκαιρα είχαμε γνωστοποιήσει είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη μείωση του κατώτερου μισθού κι όλα τα μέτρα που εξαθλιώνουν ακόμα περισσότερο τους νέους και βυθίζουν τη γενιά μας στη μιζέρια και τον απομονωτισμό.

Ακόμα περισσότερο διαφωνούμε που όλα αυτά τα δυσβάστακτα και δεσμευτικά μέτρα λήφθηκαν από ένα κοινοβούλιο που δεν αντιπροσωπεύει την λαϊκή βούληση η οποία θα έπρεπε ήδη να έχει αποφανθεί.

 Η ηθική και η συνείδησή μας δεν μας επιτρέπουν να εξακολουθούμε να κατέχουμε θεσμικές θέσεις στα όργανα της νεολαίας και του κόμματός μας, από τη στιγμή που διαφωνούμε σε τόσο σημαντικές και καίριες επιλογές. Ως εκ τούτου η παραίτηση των μελών της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΗΛΕΙΑΣ και της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Πύργου είναι μονόδρομος.

Ευχόμαστε να μην επαληθευτούν οι φόβοι και οι ανησυχίες μας.

 

Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηλείας                                            Τ.Ο. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Πύργου

Λιατσής Σπύρος                                                       Βογιατζής Βαγγέλης

Κορδονούρης Ανδρέας                                            Πετρόπουλος Κων/νος

                                                                             Κυριακόπουλος Γιώργος

                                                                             Σεβοπούλου Μαρία

                                                                             Μπέλτσος Διονύσης

                                                                             Κολόκας Κων/νος 

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

-26

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ