Παραιτήθηκε η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ηλείας και η Τ.Ο. Πύργου για το μνημόνιο

Επιστολή παραίτησης μελών της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ηλείας και της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Πύργου, δημοσιοποιήθηκε μετά την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να ψηφίσει "ναι" στο νέο

μνημόνιο. Η στάση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να ηχήσει το καμπανάκι στην ηγεσία του κόμματος, αφού φαίνεται να εκφράζει ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος του.

"Η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Ηλείας από τον Ιούνιο του 2010 ξεκίνησε μια προσπάθειά προκειμένου να αποτελέσει τη φωνή της νεολαίας. Πορευτήκαμε και δράσαμε με βασικό άξονα τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, με αδιαπραγμάτευτη υποστήριξη προς τους νέους και τις νέες του τόπου μας. Αποφύγαμε συστηματικά τις στείρες, μικροπολιτικές αντιπαλότητες για δημιουργία εντυπώσεων και κομματικό προσηλυτισμό.

Όπως έγκαιρα είχαμε γνωστοποιήσει είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη μείωση του κατώτερου μισθού κι όλα τα μέτρα που εξαθλιώνουν ακόμα περισσότερο τους νέους και βυθίζουν τη γενιά μας στη μιζέρια και τον απομονωτισμό.

Ακόμα περισσότερο διαφωνούμε που όλα αυτά τα δυσβάστακτα και δεσμευτικά μέτρα λήφθηκαν από ένα κοινοβούλιο που δεν αντιπροσωπεύει την λαϊκή βούληση η οποία θα έπρεπε ήδη να έχει αποφανθεί.

 Η ηθική και η συνείδησή μας δεν μας επιτρέπουν να εξακολουθούμε να κατέχουμε θεσμικές θέσεις στα όργανα της νεολαίας και του κόμματός μας, από τη στιγμή που διαφωνούμε σε τόσο σημαντικές και καίριες επιλογές. Ως εκ τούτου η παραίτηση των μελών της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΗΛΕΙΑΣ και της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Πύργου είναι μονόδρομος.

Ευχόμαστε να μην επαληθευτούν οι φόβοι και οι ανησυχίες μας.

 

Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηλείας                                            Τ.Ο. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Πύργου

Λιατσής Σπύρος                                                       Βογιατζής Βαγγέλης

Κορδονούρης Ανδρέας                                            Πετρόπουλος Κων/νος

                                                                             Κυριακόπουλος Γιώργος

                                                                             Σεβοπούλου Μαρία

                                                                             Μπέλτσος Διονύσης

                                                                             Κολόκας Κων/νος 

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.