ΠΑΣΟΚ: Διάλογος με τους πολίτες της Ηλείας

Το ΠΑΣΟΚ  σταθερά συνεχίζει σε ήρεμους τόνους  τον διάλογο με τους Πολίτες του Νομού. Χωρίς διάθεση άφεσης αμαρτιών για το παρελθόν σε σχέση με πρόσωπα και πολιτικές, παρουσιάζει
τις θέσεις του για την αναγκαία πορεία  της χώρας που θα οδηγήσει με ασφάλεια την  κοινωνία σε έξοδο από την κρίση.

Οι δυνατότητες είναι πολλές άλλα και η αναγκαιότητα μιας συντεταγμένης εθνικής πορείας, χωρίς πισωγυρίσματα για τις μεγάλες τομές που απαιτούνται, ακόμη μεγαλύτερη. Η ανταπόκριση των πολιτών σε αυτές τις προτάσεις  είναι σταθερά αυξανομένη ,κόντρα στο εικαζόμενο ρεύμα και αυτό θα φανεί στις επόμενες εκλογές.

Τίποτα δεν θα γυρίσει πίσω την πορεία ανασυγκρότησης της χώρας και στην επίτευξη αυτού του στόχου το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής.

Συνεχίζεται η επικοινωνία των κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ με φορείς και πολίτες του Νομού:
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ – 11.00 π.μ
•    Επίσκεψη στην ΕΑΣ Ηλείας.
Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ

          ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ (8.30 μ.μ)
•    Πανόπουλο
•    Επιτάλιο
•    Καλλιθέα

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.