ΠΑΣΟΚ Ηλείας: Αγώνας για την ανασυγκρότηση του σοσιαλοδημοκρατικού χώρου

Το ΠΑΣΟΚ με αίσθημα ευθύνης και ψύχραιμη στάση απέναντι  στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η χώρα, βαδίζει προς τις εκλογές, ανασυγκροτώντας παράλληλα σε νέες βάσεις αξιών και
λειτουργιών το Σοσιαλδημοκρατικό κίνημα στη χώρα μας. Η πορεία είναι και θα είναι πορεία διαλόγου, ειλικρίνειας αλλά και αμοιβαίων δεσμεύσεων.

Ξέρουμε ότι η πολιτική ομίχλη των ανέφικτων υποσχέσεων και των παιχνιδιών εξουσίας εις βάρος του μέλλοντος της χώρας και ιδιαίτερα της νεολαίας πολύ γρήγορα θα περάσει. Τότε θα φανεί ποιος μένει στο τιμόνι αναλαμβάνοντας  όλους τους κινδύνους  και ποιος  έχει άποψη από την ασφάλεια της σωστικής λέμβου, στην οποία έχει φροντίσει να επιβιβασθεί προ πολλού.

Το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία μαζί, ανασυγκροτεί το σοσιαλδημοκρατικό χώρο, ως σύστημα ευθύνης και πραγματικής προοπτικής διεξόδου από την κρίση. Η κοινωνία ξέρει ότι όταν πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί η ανειλικρίνεια και η ανευθυνότητα των άλλων, οι δυνάμεις της πραγματικής ευθύνης και πραγματικής προόδου, με εργαλείο την αλήθεια και μόνο αυτή, θα οδηγήσει τον τόπο στην διέξοδο ενός νέου κράτους, μιας νέας οικονομίας, μιας νέας κοινωνίας, με ασφάλεια, δημοκρατία και απαλλαγμένη από τις παθογένειες του χθες.

Στα πλαίσια αυτά το ΠΑΣΟΚ μαζί με τις δυνάμεις πραγματικής κριτικής και αλλαγής της κοινωνίας, κάνει έναρξη της νέας  πορείας του, δημοσιοποιώντας σήμερα την μεγάλη πολιτική και κοινωνική επιτροπή της Ηλείας για την αναγέννηση της Χώρας και του Νομού.

Από την Κυριακή 3 Μαΐου 2012 και κάθε ημέρα κλιμάκια πολιτών και στελεχών θα περιοδεύουν στην Ηλεία, ακούγοντας τους πολίτες και συζητώντας μαζί τους για το χθες, το σήμερα και το Αύριο του Νομού.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΙΟΥ
            
ΜΑΓΟΥΛΑ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) 8.00 μ.μ            
ΤΡΑΓΑΝΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) 8.00 μ.μ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΙΟΥ

ΒΟΥΝΑΡΓΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) 8.00 μ.μ
ΓΑΣΤΟΥΝΗ (αίθουσα ΚΑΠΗ) 8.00 μ.μ
ΣΙΜΟΠΟΥΛΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) 8.00 μ.μ

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ