ΠΑΣΟΚ: Στόχος η συσπείρωση στην εκλογή Βενιζέλου – Που στήνονται οι κάλπες στην Ηλεία

Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ, για την ανάδειξη νέου προέδρου. Αν και ο υποψήφιος είναι ένας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, άρα και η εκλογή

του βέβαιη, στόχος για το Κίνημα είναι η συσπείρωση ενόψει και των Εθνικών Εκλογών που εκτιμάται ότι θα προκηρυχθούν τις επόμενες εβδομάδες και πιθανή ημερομηνία την 6η ή τη 13η Μαΐου.

Για την Ηλεία το στοίχημα είναι αρκετά μεγάλο, καθώς πρόκειται για ένα από τα κορυφαία "κάστρα" του ΠΑΣΟΚ στη χώρα. Ένα υψηλό ποσοστό συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία που ξεκινά σε λίγη ώρα θα σημάνει πολλά, ακόμα όμως περισσότερα ένα χαμηλό ποσοστό. Αν και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει τις εκτιμήσεις τους η καταμέτρηση το βράδυ της Κυριακής είναι πιθανό να τους διαψεύσει.

Που ψηφίζουν

Στον Πύργο θα ψηφίσουν οι Τ.Ο. Πύργου, Ιάρδανου και Βάλακος στο διοικητήριο. Στην Αμαλιάδα θα ψηφίσει η Τ.Ο. της πόλης στη δημοτική βιβλιοθήκη. Στην Αρχαία Ολυμπία οι Τ.Ο. Αρχ. Ολυμπίας και Φολόης στο δημαρχείο. Στην Κρέστενα οι Τ.Ο. Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Αλιφείρας στο ΚΕΠ. Στα Λεχαινά, οι Τ.Ο. Λεχαινών, Ανδραβίδας, Βουπρασίας, Κάστρου Κυλλήνης στο ΚΑΠΗ. Στη Ζαχάρω οι Τ.Ο. Ζαχάρως και Φιγαλείας στο ξενοδοχείο Νέστωρ.

Στη Γαστούνη οι Τ.Ο. Γαστούνης και Βαρθολομιού στο ΚΑΠΗ. Στο Τραγανό η Τ.Ο. της περιοχής στο πρώην δημαρχείο. Στο Καράτουλα η Τ.Ο. Ωλένης στο πρώην δημαρχείο. Στο Πανόπουλο, οι Τ.Ο. Λασιώνος και Λαμπείας στο πρώην δημαρχείο. Στο Σιμόπουλο η Τ.Ο. Πηνείας στο πρώην δημαρχείο.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα λήξει στις 5 το απόγευμα της Κυριακής. Τα μέλη θα ψηφίζουν με την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο. Επίσης την ίδια μέρα μπορούν να εγγραφούν και νέα μέλη. Το συμβολικό ποσό της συμμετοχής είναι 2 ευρώ ενώ δεν θα το καταβάλλουν οι άνεργοι, οι φοιτητές και οι νέοι έως 18 ετών.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών