ΣΚΟΣ: Απάντηση σε Κοντογιάννη για Μπισχινόκαμπο

Απάντηση στην τοποθέτηση του βουλευτή Ηλείας Γιώργου Κοντογιάννη για το κτίριο της ΣΚΟΣ στο Μπισχινόκαμπο, έδωσε ο πρόεδρος της εταιρίας Γεράσιμος Καλλιμώρος. Σε αυτή εξηγεί τις διαδικασίες που έχουν γίνει για το θέμα.

Σε απάντηση της σχετικής ερώτησής σας που δημοσιεύθηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σας ενημερώνουμε ότι η ΣΚΟΣ  ήδη από τις 8/9/2010 βρίσκεται στη διαδικασία της προσπάθειας της περίφραξης του ακινήτου μας στο Μπισχινόκαμπο, με την ανάθεση του έργου σε αρμόδιο μηχανικό.

Λόγω του ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο περιέχει κτίσματα εντός της επιφανείας του, ήταν απαραίτητη η αναζήτηση των οικοδομικών αδειών των ακινήτων τα οποία σημειωτέον κατασκευάστηκαν προ του 1955.

Η παραπάνω διαδικασία αποδείχθηκε εξόχως χρονοβόρα, από τη στιγμή που δεν υπήρχαν άδειες στην αρμόδια πολεοδομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε τη διαδικασία νομιμοποίησης των ακινήτων από την αρχή.

Επιπλέον έπρεπε να απευθυνθούμε και στον Ο.Σ.Ε. για να διευκρινίσουμε τα όρια απαλλοτρίωσης της περιοχής και υπεστήκαμε επιπλέον καθυστέρηση λόγω των τελευταίων απεργιών στον οργανισμό.

Μετά από όλο το παραπάνω ιστορικό, είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι είναι θέμα ημερών η κατάθεση του ολοκληρωμένου φακέλου του ακινήτου στην πολεοδομία ώστε να εκδοθεί η άδεια και να προχωρήσουμε στην περίφραξη και στην απομάκρυνση των υλικών τα οποία αυθαίρετα έχουν εναποτεθεί στο χώρο.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.