Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της ΔΗΣΥ Ηλείας

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 συγκροτήθηκε σε σώμα το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας του Νομού Ηλείας

και κατόπιν ψηφοφορίας - εκλογών αναδείχθηκαν: Πρόεδρος: Βασίλειος Σοφιανός,
Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Τομέα επικοινωνίας με τα Μ.Μ.Ε.: Τρύφωνας Καραντώνης,
Γενική Γραμματέας και Γραμματέας Οργανωτικού: Βιργινία Σχίζα,
Ταμίας και Υπεύθυνη Τομέα Γυναικών Αρετή Θεοδωρακοπούλου
Υπεύθυνοι Τομέα Παραγωγικών Φορέων: Γεώργιος Ασημακόπουλος, Αντώνιος Ζέζας και Αντώνιος Κοκκίνης.

Ο πρόεδρος της Ομάδας Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας του Νομού Ηλείας κ. Βασίλης Σοφιανός σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: « Η Ελλάδα βιώνει σήμερα μια πρωτοφανή εθνική αποτυχία, η οποία ανατρέπει ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένο και αυτονόητο.

Πρέπει όμως να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας: Το κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο που ζούμε δεν είναι προϊόν ιστορικών συγκυριών, εξωτερικών παρεμβάσεων ή τυχαίων περιστάσεων. Είναι το αποτέλεσμα πολύχρονων πολιτικών επιλογών και μιας συλλογικής νοοτροπίας.

Η διεθνής οικονομική συγκυρία απλώς επιτάχυνε την εκδήλωση της κρίσης. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι λοιπόν τώρα με μια δραματική κατάσταση, για την οποία η κύρια ευθύνη βρίσκεται στο εσωτερικό της χώρας. Ως εκ τούτου εμείς έχουμε το χρέος και τη δυνατότητα να την αντιμετωπίσουμε και να την ξεπεράσουμε.

Ο ελληνικός λαός, για να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του και να προχωρήσει μπροστά, πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στις μεγάλες κατακτήσεις της μεταπολίτευσης: Δημοκρατία, εθνική ενότητα, ατομικά δικαιώματα, ευρωπαϊκός δρόμος και να τις εμπλουτίσει με τις αξίες που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των επιτυχημένων κοινωνιών.

Η σημερινή κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να ξεριζώσει τις βαθύτερες ρίζες της κρίσης που μας έφεραν ως εδώ. Ατολμία στις επιλογές , τεράστιες καθυστερήσεις στην εφαρμογή όποιων μέτρων λαμβάνονται, έχουν φέρει την οικονομία και την κοινωνία σε μια κατάσταση εκρηκτικής αβεβαιότητας. Από την άλλη πλευρά η αξιωματική αντιπολίτευση  αποδεικνύεται ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να επιδίδεται σε ασκήσεις λαϊκισμού.

Η Δημοκρατική Συμμαχία μπορεί και οφείλει να αποτελέσει μία νέα πολιτική κοιτίδα όπου η κοινωνία μας θα επανακαθορίσει τις αξίες εκείνες που θα τις δώσουν μια νέα ελπίδα και προοπτική. Αγωνιζόμαστε να αποτελέσουμε, ως κόμμα, πρότυπο πολιτικού φορέα, εντός του οποίου γίνεται πράξη η εσωκομματική δημοκρατία, η αξιοκρατία και η διαφάνεια, μέσα από το συνδυασμό συμμετοχικής λειτουργίας, αλλά και ατομικής και συλλογικής ευθύνης».

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ