Συγχαρητήριο μήνυμα Κατρίνη για τους επιτυχόντες ΑΕΙ - ΤΕΙ


Η κατάκτηση ενός ακόμη στόχου, η εισαγωγή σας στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, αποτελεί έναν απ’ τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής για κάθε έναν από

εσάς. Το πέρασμά σας από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί αξία διαχρονική - σημαντικό εφόδιο για τη σταδιοδρομία σας, αλλά και σημείο αναφοράς για τη ζωή σας. 

Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας καθώς και για τις θυσίες που κάνατε - εσείς και οι οικογένειές σας -  όλο το διάστημα της  προετοιμασίας προκειμένου, με προσωπικό κόπο και χρόνο, να γίνει «κτήμα» η επιθυμία σας: η δίψα για μάθηση.

Συγχαίρω, επίσης,  για την προσπάθεια όλους εσάς που  δεν καταφέρατε να εισαχθείτε φέτος  στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και σας  παροτρύνω να συνεχίσετε.

Θα δείτε ότι, με προσπάθεια και επιμονή,  οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Καλή και γόνιμη σταδιοδρομία σε όλους.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.