Συνέντευξη (χωρίς παρατράγουδα) Χρυσής Αυγής στο ΙΟΝΙΟΝ FM

Στο στούντιο του IONION FM, βρέθηκαν χθες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Κρέσπης και οι δύο υποψήφιοι, Κωνσταντίνα Χρυσαυγή και Κωνσταντίνος Νικήτας. Μίλησαν για όλα,
τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος, την λαθρομετανάστευση, τις κατηγορίες περί φασισμού, το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη, την πρόταση για την διέξοδο από την κρίση.

Συγκεκριμένα για το θέμα της λαθρομετανάστευσης αναφέρθηκε ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε χαβούζα της Ευρώπης, μέσω της Συνθήκης του Δουβλίνου, που ισχύει μόνο για την χώρα μας. Ζήτησαν να αποχωρήσουν όλοι οι λαθρομετανάστες οι οποίοι δημιουργούν κινδύνους για την εθνική ασφάλεια.

Απέρριψαν τις κατηγορίες περί βιαιοτήτων σε βάρος αλλοδαπών από μέλη της Χρυσής Αυγής, επικαλούμενοι άμυνα, την ίδια στιγμή που η εγκληματικότητα εμφανίζει έξαρση. «Δεν είμαστε φασίστες, είμαστε εθνικιστές», ανέφερε ο κ. Νικήτας, τονίζοντας ότι ο πατέρας του γεννήθηκε στην Ρουμανία και το 1940 ήρθε στην Ελλάδα συμμετέχοντας στον πόλεμο ενάντια στους Γερμανούς και το Χίτλερ.

Ο βουλευτής και οι δύο υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής από κοινού ανέφεραν ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι ξένος προς αυτούς. Για το «τηλεοπτικό» επεισόδιο με τον κ. Κασιδιάρη ανέφεραν ότι επρόκειτο για στημένο περιστατικό που προκλήθηκε από την κ. Κανέλλη και την κ. Δούρου και η αντίδραση ήταν δικαιολογημένη.

Μίλησαν για απαξίωση της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων που την στήριξαν, όταν ο κ. Μιχαλολιάκος δεν προσκλήθηκε στο προεδρικό μέγαρο, στην σύσκεψη με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Σε ερώτημα για την χρόνια κόντρα με τους αντιεξουσιαστές, ανέφεραν ότι οι τελευταίοι καίνε την περιουσία του Έλληνα πολίτη, ενώ αντίθετα η Χρυσή Αυγή την προστατεύει.

Ανάμεσα στις προτάσεις του κόμματος η καταγγελία του Μνημονίου, απομάκρυνση των λαθρομεταναστών, άτοκα δάνεια στον αγρότη, ΑΟΖ άμεση εκμετάλλευση από βόρειο Αιγαίο μέχρι νότια της Κρήτης.

Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή

ionionfm.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών