ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Επίσκεψη κλιμακίου στο νοσοκομείο Πύργου

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε χθες το νοσοκομείο Πύργου για να εκφράσει την ανησυχία  μας για την πολύμηνη υπολειτουργία του μετά την πλημμύρα του Φεβρουαρίου. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν
οι υποψήφιοι βουλευτές Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και οι Πάνος Βεργέτης και Γιάννης Καραμάνης από τη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Πύργου.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών, & τον πρόεδρό τους κο Κιντή, τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων κο Αν. Βγενόπουλο, τον υπεύθυνο Υγείας του νομού κο Θ. Γιαννόπουλο, με τη διοικήτρια κα Φιλιπποπούλου.

Εκφράσαμε την αγωνία μας για τη σοβαρή καθυστέρηση αποκατάστασης των ζημιών από την πλημμύρα με συνέπεια τη σοβαρή ταλαιπωρία που υφίστανται εκατοντάδες ασθενείς και την οικονομική τους επιβάρυνση κυρίως προς όφελος ιδιωτικών κέντρων παροχής υπηρεσιών υγείας.

Με δεδομένο πάντως ότι οι ζημιές σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις θα αποκατασταθούν σε διάστημα μερικών εβδομάδων, εκείνο που για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε είναι:

Η δραματική έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η πολιτική των μνημονίων που με υπερβάλλοντα ζήλο εφαρμόζονται στον τομέα της υγείας, έχουν οδηγήσει το δημόσιο σύστημα υγείας σε οριακό σημείο.

Αν η πορεία αυτή δεν διακοπεί η δημόσια υγεία θα καταρρεύσει, μαζί με όλες τις κοινωνικές κατακτήσεις και το κοινωνικό κράτος που χτίστηκε με τους αγώνες των εργαζομένων. Αυτός είναι και ο ουσιαστικός στόχος των παρεμβάσεων των μνημονίων.

Η πολιτική αυτή της κατεδάφισης των λαϊκών κατακτήσεων και της εξόντωσης του λαού καταδικάστηκε με συντριπτική πλειοψηφία στις εκλογές της 6ης Μαίου.

Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για τον εργαζόμενο λαό να συνεχίσει με αποφασιστικότατα τον δύσκολο αγώνα και να δώσει το τελικό χτύπημα στους εκπροσώπους της χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο αγώνας είναι κυριολεκτικά ή ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor