Τα μηνύματα των πολιτικών για τα Χριστούγεννα

Τα μηνύματα τους για τα φετινά Χριστούγεννα απέστειλαν οι πολιτικοί της Ηλείας, με τις ευχές τους προς τους πολίτες. Ο καθένας βέβαια με τη δική του στόχευση...

Το μήνυμα του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννη Κουτσούκου
Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες,
σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα,
με την ελπίδα ότι το μήνυμα των άγιων τούτων ημερών θα φωτίσει τα αισθήματα αλληλεγγύης και συνεργασίας, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των καιρών.

Το μήνυμα του βουλευτή Ηλείας Τάκη Αντωνακόπουλου
Εύχομαι σε όλους τους Ηλείους το μήνυμα της γέννησης του θεανθρώπου να αποτελεί πυξίδα στη ζωή μας. Η αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη η μεγαλοψυχία να χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά μας στον συνάνθρωπο. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή καθίσταται επίκαιρο και σωτήριο το μήνυμα της «εν χριστώ ζωής», προσδιορίζοντας τον άλλο δρόμο, εκείνο του συνανθρώπου,  για  διαφυγή από τα δεινά που ο σύγχρονος οικονομικοκεντρικός πολιτισμός έχει δημιουργήσει. Με συλλογικότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, με μεγαλοψυχία στο συνάνθρωπο ας φωτιστούμε από το θείο φώς της Βηθλεέμ και ας αναλογιστούμε και ας πορευθούμε στις αληθινές αξίες της ζωής. Χρόνια πολλά σε όλους.

Το μήνυμα του βουλευτή Ηλείας της ΔΗ.ΣΥ. Γιώργου Κοντογιάννη
Η γέννηση του Θεανθρώπου μήνυμα ελπίδας και δύναμης

Ο εορτασμός των εφετινών Χριστουγέννων γίνεται στη χειρότερη συγκυρία των τελευταίων ετών για τη χώρα μας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως λαός και ο καθένας μας ξεχωριστά είναι πολλές και δυσβάστακτες. Και δυστυχώς κανείς μας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα βγούμε από το τούνελ της οικονομικής κρίσης, αφού υπάρχουν πολιτικές ηγεσίες που εξακολουθούν να θέτουν τα κομματικά συμφέροντα υπεράνω των συμφερόντων της πατρίδας και του λαού.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό των προηγούμενων ετών, το μήνυμα των Χριστουγέννων παραμένει πάντα ισχυρό και ικανό να αναζωογονήσει την ελπίδα μέσα μας. Η Γέννηση του Χριστού αποτελεί διαχρονικά το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας και τον πιο φωτεινό φάρο στις δυσκολίες και τις αγωνίες όλων μας.

Τις Άγιες αυτές ημέρες ας αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο από το μήνυμα της Θείας Γέννησης. Η αγάπη και η ελπίδα ας αποτελέσουν τα στηρίγματα που όλοι αναζητούμε για να μπορέσουμε να πορευτούμε αυτό τον δύσκολο δρόμο και ας κάνουμε πράξη το χριστιανικό μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.
Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη.

Το μήνυμα του πολιτευτή Ηλεία της ΝΔ Θεόδωρου Βλαγκούλη

Συμπατριώτισσες  και  Συμπατριώτες, Το μήνυμα της αγάπης με την γέννηση του Ιησού Χριστού ας γίνει ο οδηγός μας, να φωλιάσει στις καρδιές μας μαζί με την αγάπη του Θείου Φωτός προς τον συνάνθρωπό μας !
Τις Άγιες αυτές ημέρες ας αναπτερωθεί η ελπίδα μας, από την δυσβάστακτη καθημερινότητα, ενώνοντας τις προσπάθειές μας, στο κοινό καλό που έχει ανάγκη ο τόπος μας και στο αισιόδοξο μήνυμα μιας καλύτερης ζωής για όλους μας ! Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα !

Το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου

«Εύχομαι σε όλους και όλες Καλά Χριστούγεννα, υγεία και προκοπή. Το νόημα των Χριστουγέννων, γιορτής αγάπης και αισιοδοξίας, μας προσκαλεί να ατενίσουμε το μέλλον με πίστη στις δημιουργικές ικανότητες και με εφόδιο τους δεσμούς αλληλεγγύης να θέσουμε τις βάσεις μιας ελπιδοφόρας προοπτικής για τον τόπο.

Οι δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός λαός ας είναι μονάχα ένα πρόσκαιρο εμπόδιο και συνάμα ας γίνουν κίνητρο για να ανακαλύψουμε και πάλι τις αρετές της ανθρωπιάς, της γενναιοδωρίας και της ανιδιοτέλειας.»


Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα
«Χριστός επί γης υψώθηκε. Άσατε τω Κυρίω πάσα η γη... Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου ας κυριαρχήσει αυτές τις ημέρες στις καρδιές και στις σκέψεις μας», αναφέρει στο μήνυμα του για την γιορτή των Χριστουγέννων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Και προσθέτει: «Απευθύνω εγκάρδιες ευχές προς όλες και όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας αλλά και σε όλους τους συμπατριώτες που ζουν μακριά από τον τόπο μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους. Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε ότι οι φετινές γιορτές συμβαίνουν μέσα σε ένα βαρύ οικονομικό και κοινωνικό κλίμα. Με σοβαρούς κινδύνους για την πατρίδα μας και με ολοένα περισσότερους συμπολίτες να δοκιμάζονται σκληρά. Η κοινωνία μας διατηρεί μια ισχυρή παράδοση αλληλεγγύης και φιλαλληλίας».

Και στο μήνυμα του ο κ. Κατσιφάρας καταλήγει ως εξής: «Ας κρατήσουμε ζωντανή αυτήν την παράδοση και μέσα στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οφείλουμε όλοι να εξαντλήσουμε τη δυνατότητα της προσφοράς προς το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται και, ίσως, σ’ αυτήν την προσφορά να βρίσκεται το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων. Εύχομαι και πάλι καλές γιορτές, με υγεία και αγάπη».

Το μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα

Με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μου Ηλείους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, το μήνυμα των Χριστουγέννων, κατεξοχήν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, μπορεί να μας δώσει τη δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η κοινωνία μας έχει ανάγκη να επαναφέρει και να αναδείξει αξίες όπως της αλληλεγγύης, της κατανόησης και της συνεργασίας. Αξίες απαραίτητες για την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία μιας νέας πορείας για την Ελλάδα αλλά και για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Ας είναι μέρες οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων μέρες αγάπης και γαλήνης για όλους μας.
Η νέα χρονιά ας είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη. Ευχόμαστε σε όλους τους Ηλείους, Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το 2012. Καλές γιορτές!!!

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών