Ανέλαβε δυναμικά ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας

Στοίχημα "καλύτερη υγεία για όλους"

Δυναμικός και αποφασισμένος, να αλλάξει τα «κακώς κείμενα» και να επιβάλει, αν όχι την τάξη, τουλάχιστον τις …ισορροπίες, εμφανίστηκε ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Βασίλης Δημόπουλος, ο οποίος ανάλαβε επισήμως από χθες τα καθήκοντα του.
Μέχρι το μεσημέρι είχε καταφέρει να «περπατήσει» όλους σχεδόν τους χώρους, του Νοσοκομείου Πύργου από τα υπόγεια μέχρι και τους ορόφους, ενώ δεν έλειψαν και οι πρώτες παρατηρήσεις- ερωτήσεις, για όσα τον … ξένισαν στο διάβα του.

Παράλληλα, είχε μια πρώτη επαφή με Διευθυντές και προϊσταμένους κλινικών και τμημάτων αλλά και τους εκπροσώπους των εργαζομένων ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα πεπραγμένα και τις εκκρεμότητες της Διοίκησης από την απερχόμενη Διοικήτρια Ελένη Φιλιπποπούλου.

«Μετά την ορκωμοσία μου ενώπιον του Διοικητή κ. Παναγιώτη Κατσίβελα της 6ης ΥΠΕ, αναλαμβάνοντας σήμερα  τα καθήκοντα μου ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας ,εύχομαι και ευελπιστώ με την συνεργασία των άμεσων συνεργατών μου, Αναπληρωτή Διοικητή και Δ.Σ και του αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουν τα νοσοκομεία Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων, να διαμορφώσουμε, ένα πρότυπο δίκτυο υγείας» επισήμανε ο κ. Δημόπουλος και πρόσθεσε ότι γνωρίζει την περιοχή και τις ανάγκες της και προσδοκά στην στήριξη των κοινωνικών φορέων και παραγόντων της περιοχής.

«Με οδηγό την εμπειρία μας σε ανάλογες θέσεις και με προσήλωση  στο καθήκον που η πολιτεία μας ανέθεσε, θα προσπαθήσουμε  να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες. Διατηρώντας ως βάση τις επιτυχημένες προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας ότι είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στόχων μας. Εύχομαι καλή και γόνιμη συνεργασία με όλους, προς όφελος του κοινού μας στόχου, «καλύτερη υγεία για όλους».

Εμπειρία στο χώρο της υγείας
Ο Βασίλης Δημόπουλος, Οικονομολόγος- Manager Νοσοκομείων, έχει πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων, δεδομένου ότι έχει διατελέσει Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αλλά και των Νοσοκομείων του Μεσολογγίου, του Παναρκαδικού της Τρίπολης και της Κορίνθου ενώ έχει αναπτύξει και έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Μεταξύ άλλων, υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης του τέως Διοικητή του ΙΚΑ Γρηγόρη Σολωμού και Επιστημονικός Συνεργάτης στον τομέα Οικονομικών της Υγείας στην Ε.Σ.Δ.Υ., Μέλος του Δ.Σ. του Π.Ε.Σ.Υ. ΠΟΕΔΗΝ αλλά και του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στα Νοσηλευτικά ιδρύματα της Αχαΐας, ενώ την περίοδο 1994-1998 διατέλεσε και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πατρέων.

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στο τμήμα διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας της Ε.Σ.Δ.Υ. και διετείς σπουδές στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Management) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σπουδών Marketing και Επικοινωνίας (E.C.M.S.).

Ευχές από Ε. Φιλιπποπούλου
Η απερχόμενη Διοικήτρια Ελένη Φιλιπποπούλου, με μια λιτή δήλωση, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της, το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό τονίζοντας ότι όλο το προηγούμενο διάστημα παρά τις δύσκολες συνθήκες κατάφεραν από κοινού να λειτουργήσει το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, κυρίως μετά τις πλημμύρες του 2012. Επίσης, ευχήθηκε στον κ. Δημόπουλο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Κική Κολοβέρου
[email protected]

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ