Γ.Ν. Πύργου: Ξεκινούν οι επισκευές - Ανοίξαν 32 κλίνες νοσηλείας

Αέρας αισιοδοξίας πνέει στο νοσοκομείο Πύργου, καθώς αυτές τις ημέρες εγκαθίστανται σύμφωνα με τη διοίκηση τα πρώτα τεχνικά συνεργεία για την αποκατάσταση

των βλαβών στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου. Την ίδια στιγμή για να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα δόθηκε παράταση δύο ημερών στην κατάθεση προσφορών για άλλες επισκευές που πρέπει να γίνουν στον ίδιο χώρο και έτσι η σχετική διορία αντί για σήμερα λήγει την Παρασκευή.

Πέρα από την πορεία αποκατάστασης στα θετικά καταγράφεται και η δυνατότητα που δόθηκε ουσιαστικά από χθες για νοσηλεία στον παθολογικό τομέα με την ανάπτυξη αριθμού κλινών.

Μετά την κατάθεση των πρώτων προσφορών και την αξιολόγησή τους από τη διοίκηση του νοσοκομείου Πύργου, ανατέθηκε η αποκατάσταση βλαβών σε συγκεκριμένα τμήματα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο δεύτερο υπόγειο. Τα πρώτα συνεργεία ξεκινούν τις εργασίες σήμερα ή το αργότερο αύριο με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης που κυμαίνεται από 20 έως 35 ημέρες ανάμεσα το είδος των εργασιών. Θεωρείται βέβαιο πως μέσα σε ένα μήνα, ένα σημαντικό τμήμα του εξοπλισμού θα έχει αποκατασταθεί και θα έχει παραδοθεί προς χρήση.

Από την άλλη πλευρά επίσης ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν στην ανάπτυξη κλινών στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Έτσι από χθες ουσιαστικά 32 κλίνες στον παθολογικό τομέα βρίσκονται στη διάθεση των γιατρών. Από αυτές οι έξι αφορούν σε παιδιατρικά περιστατικά, δύο στη μονάδα Εμφραγμάτων, δύο στην καρδιολογική κλινική και οι υπόλοιπες 22 στην παθολογική κλινική.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.