Γ.Ν. Πύργου: Πλησιάζει η ώρα της πλήρους επαναλειτουργίας

Έλεγχος και δοκιμές λειτουργίας στα 13 από τα 17 έργα αποκατάστασης του νοσοκομείου Πύργου πραγματοποιεί κλιμάκιο της ΔΕΠΑΝΟΜ από χθες. Απομένει η ολοκλήρωση στα υπόλοιπα τέσσερα

εκ των οποίων τα τρία αφορούν στο σημαντικό τομέα της ενέργειας με τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και τις γεννήτριες.

   Σε δηλώσεις της χθες η διοικήτρια του νοσοκομείου Ελένη Φιλιπποπούλου, τόνισε πως «το κλιμάκιο της ΔΕΠΑΝΟΜ διαπίστωσε την ικανοποιητική πορεία των εργασιών και μάλιστα δεν παρέλειψε να μου τονίσει ο κ. Τριανταφυλλάκης, ο εποπτεύον των εργασιών, ότι δεν περίμενε να έχουν ολοκληρωθεί τόσο νωρίς τα έργα που είναι παραδοτέα». Η κα Φιλιπποπούλου τόνισε πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις από το αρχικό χρονοδιάγραμμα παρά μόνο στα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και τις γεννήτριες που αφορούν την εναλλακτική μορφή ηλεκτροδότησης του νοσοκομείου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

   «Αυτό ουσιαστικά και πρακτικά σημαίνει ότι πιθανόν στις 20 έως 25 Μαΐου που καθορίζουμε και την επαναλειτουργία του νοσοκομείου, όχι την πλήρη καθώς πιθανόν να μην έχουμε κάποιες δραστηριότητες οι οποίες θα ανασταλούν για λίγο διάστημα μέχρι να παραδοθούν τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και οι γεννήτριες».

Η διοικήτρια τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί ποιες θα είναι οι λειτουργίες εκείνες που θα ξεκινήσουν άμεσα και ποιες θα καθυστερήσουν λίγο ακόμα. «Εκτιμούμε πως μετά τις 20 Μαΐου θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε τη νοσηλεία, ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποιο απρόοπτο και να αναβάλει κάποιες μέρες τις λειτουργίες αυτές. Για αυτό λέω ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδος εκτιμώ ότι θα μπορώ με ασφάλεια να μιλήσω για την πλήρη επαναλειτουργία του νοσοκομείου» κατέληξε η κα Φιλιπποπούλου.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη