Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρείο Πύργου 2care: Δωρεάν τεστ ΠΑΠ τη μέρα της γυναίκας

Το Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρείο του Πύργου Ηλείας 2care τιμά την ημέρα της Γυναίκας προσφέροντας την Παρασκευή 8 Μαρτίου δωρεάν τεστ Παπανικολάου, με στόχο την
πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αποστέλλοντας προς όλες τις γυναίκες το μήνυμα για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, το Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρείο 2care (Καστόρχη 1 & 28ης Οκτωβρίου, έναντι κεντρικής πλατείας) προσφέρουν την Παρασκευή 8 Μαρτίου, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο ιατρείο (2621032016), δωρεάν εξέταση Παπανικολάου και ενημέρωση για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου γυναικολογικού έλεγχου, που περιλαμβάνει γυναικολογική εξέταση και λήψη ιστορικού, γυναικολογικό υπερηχογράφημα & ψηλάφηση μαστού σε ειδική τιμή μόνο για την ημέρα της γυναίκας. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί το έγκαιρο τηλεφωνικό ραντεβού σε ώρες ιατρείου (Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-13.30 & 17.00-21.00) ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  

Με την πεποίθηση ότι το τεστ Παπανικολάου μπορεί να σώσει ζωές και με την προτροπή «Κάντε την Πρόληψη Στάση Ζωής», το Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρείο 2care αφιερώνει τη συγκεκριμένη παροχή ενημέρωσης στη Γυναίκα, με στόχο να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του γυναικείου κοινού.

Τη θέση αυτή επιβεβαιώνουν τα ευρήματα έγκριτων ερευνών (British Medical Journal, 339/2009) σύμφωνα με τα οποία ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος, συνδυαζόμενος με το τεστ Παπανικολάου, μειώνουν την θνησιμότητα από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας κατά 80%. 

To Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρείο 2care, προτείνει να γίνεται το πρώτο τεστ Παπανικολάου σε όλες τις γυναίκες ένα χρόνο μετά την έναρξη των σεξουαλικών επαφών και να επαναλαμβάνεται ετησίως μέχρι την εμμηνόπαυση. Μετά την εμμηνόπαυση αν τρία ετήσια διαδοχικά Παπανικολάου είναι φυσιολογικά  η γυναίκα μπορεί και να σταματήσει την εξέταση αν το επιθυμεί. Στα πλαίσια πάντα της πρόληψης συστήνεται ο εμβολιασμός έναντι του Καρκίνου του Τραχήλου Της Μήτρας σε όλα τα νέα κορίτσια από την ηλικία των 12 έως και την ηλικία των 26 και ιδανικά πριν την έναρξη σεξουαλικών επαφών.

Με ευαισθησία στα θέματα της ανθρώπινης υγείας, το Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρείο 2care  προσκαλεί τις γυναίκες να πάρουν μέρος στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και πάνω από όλα να κάνουν την πρόληψη στάση ζωής.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ