Γ.Ν. Πύργου: Ξεκινά το τακτικό Εξωτερικό Αγγειοχειρουργικό Ιατρείο

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια της αδελφοποίησης και συνεργασίας της Χειρουργικής κλινικής της Ν.Μ. Πύργου με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν. Πατρών κατόπιν πρότασης του Διευθυντή της Χειρουργικής κλινικής της Ν.Μ. Πύργου κ. Ευάγγελου Παπαγεωργίου και του Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Π.Γ.Ν. Πατρών, καθηγητή κ. Ιωάννη Τσολάκη,  θα λειτουργήσει στη Ν.Μ. Πύργου, Τακτικό Εξωτερικό Αγγειοχειρουργικό Ιατρείο υπό την ευθύνη και τη παρουσία ιατρών της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Πατρών.

Το ιατρείο θα λειτουργεί μετά από ραντεβού κάθε δεκαπέντε ημέρες και συγκεκριμένα ημέρα Πέμπτη στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Χειρουργικών ή Ορθοπεδικών Ιατρείων και ώρα 09:00 πμ-13:00 μμ. Ημερομηνία έναρξης του ανωτέρω ιατρείου ορίζεται η 08η Μαΐου 2014.                                         

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.